Ζαρντίμ: Είναι τελικός για τον Ολυμπιακό

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.10.12


Ως τελικό χαρακτήρισε το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Λεονάρντο Ζαρντίμ για την φάση των ομίλων του Uefa Champions League.
Η πραγματικότητα έτσι είναι, αν ο Ολυμπιακός θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή ακόμα για να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι, θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γαλλία.
  Η γηπεδούχος ομάδα θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση και φυσικά να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά και να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις από τα αποτελέσματα στο "Σαμπιονά".
 Ο προπονητής της Γαλλικής ομάδας Ρενέ Ζιράρ αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1 και αναμένεται να κάνει αλλαγές στην σύνθεση σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι για το Γαλλικό πρωτάθλημα.
 Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να τοποθετηθεί ο Ζορντέν με αμυντική τετράδα τους Σταμπουλί (δεξί μπακ), κεντρικά μπακ θα είναι οι Εμπιβά και Χίλτον και Μπεντιμό στα αριστερά.
Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σαϊχί και Εστράδα και μπροστά τους θα υπάρχουν οι Ουτάκα, Μπελχαντά και Καμπέλα με μοναδικό προωθημένο τον Καμαρά. Την αποστολή της Μονπελιέ συμπληρώνουν οι Πιονέρ, Μαρβό, Μουνιέ, Σαρπονιέ, Ερέρα, Κονγκρέ, Τινάν και Αϊτ-Φανά.
  Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το αγωνιστικό πλάνο και την 11άδα που αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-1-4-1  όμως ξεκάθαρα θέλει τον Ολυμπιακό να είναι αποτελεσματικός στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις.
Η πιθανότερη 11άδα αποτελείται από τον Ροϊ Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Βασίλη Τοροσίδη δεξί μπακ, κεντρικά μπακ θα είναι οι Κώστας Μανωλάς και Πάμπλο Κοντρέρας και αριστερά στην άμυνα ο Χοσέ Χολέβας. Αμυντικό χαφ αναμένεται να είναι ο Φρανσουά Μοντέστο που θα έχει μπροστά του τους Γιάννη Μανιάτη και Πάμπλο Μασάντο. Αριστερά στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Λεάντρο Γκρέκο ενώ στην αντίθετη πλευρά θα υπάρχει ο Νταβίντ Φουστέρ με μοναδικό προωθημένο τον Ράφικ Τζιμπούρ.
 Στην αποστολή του Ολυμπιακού ακόμα βρίσκονται οι Τζαμέλ Αμπντούν,  Λιούμπομιρ Φέισα, Ντιόγκο Λουϊς Σάντο, Κώστας Μήτρογλου, Μάρκο Πάντελιτς, Χαράλαμπος Λυκογιάννης και Μπάλαζ Μέγιερι.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Λούκα Μαγκιάνι και Μασιμιλιάνο Γκρίλι. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Πάολο Σίλβιο Μαζονέλι και Πάολο Βαλέρι, ενώ τέταρτος ο Ρενάτο Φαβεράνι.
 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ