Σοβαρότητα και πειθαρχεία με πάθος δίχως άγχος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.2.10

Την Γαλλική Μπορντό θα αντιμετωπίσει απόψε ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της φάσης των 16 του Champions League. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων και ενημερωθείτε για τα σχέδια τους πριν την αποψινή αναμέτρηση.

Την πρωτοπόρο του Γαλλικού πρωταθλήματος θα υποδεχθεί στο Γ.Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να αφήσει στην άκρη το άγχος που προκαλεί το Ελληνικό πρωτάθλημα και να παρουριαστεί σοβαρός, πειθαρχημένος απέναντι στην Γαλλική ομάδα και να παρατάξει αγωνιστικό πάθος με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση.
Ο Λοράν Μπλάν αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1 με τους Γιρονδίνους να παρατάσσονται με τους Καράσό (τερματοφύλακας), Σαλμέ (δεξί μπακ), Πλανίς-Σιανί ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Τρεμουλίνας (αρ. μπακ), στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Φερνάντο και Σαμέ έχωντας μπροστά τους τον Γκορκίφ, αριστερό χαφ θα είναι ο Ουέντελ, στην αντίθετη πλευρά ο Πλασίλ ενώ μοναδικός προωθηκμένος θα είναι ο Σαμάκ. H Μπρορντό αναμένεται να πιέσει ψηλά από την αρχή του αγώνα με σκοπό να αποκόψει την μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων και να επιχειρήσουν κλεψίματα ώστε να τροφοδοτήσουν τον Γκορκίφ, ο οποίος είναι ο κινητήριος μοχλός των Γιρονδίνων και μπορεί να περάσει μπαλιές και στους τρεις προωθημένους της Γαλλικής ομάδας.
Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σύστημα 4-1-2-2-1 τοποθετώντας τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βασίλη Τοροσίδη (δεξί μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλο-Όλοφ Μέλμπεργκ (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Ραούλ Μπράβο (αρ. μπακ) μπροστά από την γραμμή της άμυνας θα βρίσκεται ο Κριστιάν Λεντέσμα ο οποίος θα έχει μπροστά τους τους Ιεροκλή Στολτίδη και Ενζο Μαρέσκα. Στην αριστερή πλευρά των χαφ θα βρίσκεται ο Ζέσους Ντάτολο ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Τρεζόρ Λομανά Λούα-Λούα με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι ο μαναδικός προωθημένος. Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Ούρκο Πάρντο, Γιώργος Γκαλίτσιος, Ντα Τζίζους Ζεράλντο Λεονάρντο, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Αρσέν Ντιντιέ Ντομί, Όσκαρ Γκονζάλες, Ζαουάντ Ζαϊρί και Μάτ Ντάρμπισιρ.
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ με βοηθούς τους συμπατριώτς του Ντάρεν Καν και Μαϊκλ Μάλαρκι, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μάρκ Κλάτενμπέργκ. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 21:45 και θα μεταδωθεί ζωντανά από το Mega.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ