Ανατροπή και νίκη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.2.10

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ρόμα για την φάση των 32 του Uefa Europa League. Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δυο φορές κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την νίκη με 3-2.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΡΟΜΑ 3-2
Σε ένα ματς για γερά νεύρα οι πράσινοι πέτυχαν μια σημαντική νίκη επί της Ρόμα. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 και με μοναδικό προοθημένο τον Βούσινιτς. Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τους Ρωμαίους όμως στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση καταφέρνωντας να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα στο 29' με τον Βούσινιτς. Στην συνέχεια οι πράσινοι πιέσαν περισσότερο και προσπάθησαν να ισοφαρρήσουν μέχρι την λήξη του ημιχρόνου όμως τα κατάφεραν στο 66' με τον Σαλπιγγίδη ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Κατσουράνη τρία λεπτά νωρίτερα.
Η συνέχεια του αγώνα ήταν ακόμα πιο συναρπαστική με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και για τις δυο ομάδες, όμως το γκολ το πέτυχε η Ιταλική ομάδα στο 80' με πέναλτι που κέρδισε ο Τσέρσι, ο οποίος ανατράπηκε από τον Σπυρόπουλο και μετάτρεψε το σκορ σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση του Πιζάρο.
Ο Νιόπλιας απέσυρε τον Νίνη περνώντας τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε πέτυχε γκολ με γυριστό σουτ στο 84' ισοφαρίζοντας το ματς σε 2-2 ενώ η αντεπίθεση των πράσινων δεν σταμάτησε εκεί καθώς πέτυχαν την ανατροπή πέντε λεπτά αργότερα στο 89' όταν έπειτα από σέντρα του Σαλπιγγίδη ο Σισσέ με κεφαλιά πέτυχε το 3-2 πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη.
Π.Θ.

Διαιτητής:Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
Κίτρινες: Σιμάο (Παναθηναϊκός) / Πιζάρο, Ταντέι (Ρόμα)

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης (64' Σαλπιγγίδης), Νίνης (83' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο (85' Μαρίνος), Σισέ.

Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ζούλιο Σέρτζιο (39' λ.τρ. Ντόνι), Μότα, Ζουάν, Μπουρντίσο, Ρίισε, Πιζάρο, Ντε Ρόσι, Μπρίγκι, Ταντέι (75' Τσέρτσι), Μπαπτίστα, Βούτσινιτς (70' Μενέζ).



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ