Θριαμβευτική πρόκριση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.2.10


Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Ρώμη όπου αντιμετώπισε την Ρόμα, την οποία νίκησε με 2-3 και πήρε την πρόκριση για την φάση των 16 του Uefa Europa League.

ΡΟΜΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος της Ρόμα δεν θα περίμενε τέτοια εξέλιξη του αγώνα μετά το 11ο λεπτό της αναμέτρησης όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0 με τον Ρίσσε και μέχρι το 40ο λεπτό φάνηκε πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι πράσινοι έκαναν τρομερή αντεπίθεση, αφού ισοφάρρησαν πρώτα στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σισσέ το οποίο κέρδισε ο Νίνης, ο οποίος σκόραρε στο 43' ενώ έβγαλε και πάσα ακριβείας στον Σισσέ ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου νίκησε τον Ντόνι και έκανε το 1-3. Στην επανάληψη η Ρόμα φάνερά επηρεασμένη από το αποτέλεσμα προσπάθησε να επιτεθεί μαζικά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Ντε Ρόσι στο 67'.
Π.Θ.

Διαιτητής:
Μπρούνο Παϊξάο (Πορτογαλία)

Ρόμα
(Ρανιέρι): Ντόνι, Ζουάν, Μεξές, Ρίισε, Κασέτι, Μπρίγκι (46' Μπαπτίστα), Ταντέι, Ντε Ρόσι, Περότα, Τσέρτσι (68' Μενέζ), Βούτσινιτς

Παναθηναϊκός
(Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (86' Λέτο), Νίνης (72' Σίλβα), Σισέ (92' Χριστοδουλόπουλος)

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ:


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ