Μεταγραφικά σενάρια για Ολυμπιακό

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.1.10


Εξελίξεις υπάρχουν στα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Καστίγιο; Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για Σκόκο; Υπάρχει θέμα με τον Ζέσους Ντάτολο της Νάπολι;

Κοντά στην πραγματοποίηση μιας ή δυο σπουδαίων μεταγραφών βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι μετά την απόκτηση του Λούα-Λούα κινούνται για να προσθέσουν και άλλους επιθετικούς στο ρόστερ τους.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο, ο μάνατζερ του πρώην ερυθρόλευκου άσσου φαίνετε να έχει βρει με την Σαχτάρ, η οποία θα δανείσει τον ποδοσφαιριστή για 1.5 χρόνο στον Ολυμπιακό, δίχως να αναφέρεται το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.
Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας, η υπόθεση να κλείσει θετικά καθώς φέρεται να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεση των Ουκρανών ενώ φήμες θέλουν να επικοινώνησε εθχές με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του παίκτη. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ουκρανοί αξιώνουν 1.5εκάτ ευρώ το χρόνο με τον Καστίγιο να αμοίβεται περί το 1εκάτ ευρώ.
Σε όχι αφορά την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, o 23χρόνος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια αξιόλογη περίπτωση όπου ανεπίσημα οι ερυθρόλευκοι φέρονται να προσφέρουν στην ΑΕΚ περί τα 2.5εκάτ ευρώ, ενώ υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί. Εχθές ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως ο Σκόκο δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και δεν αποκλείει την μεταγραφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού σε άλλη Ελληνική ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ανεπίσημα από την ΑΕΚ τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε άλλη Ελληνική ομάδα, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.
Μια ακόμα περίπτωση που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, είναι ο 25χρόνος Αργεντίνος αριστερός μέσος της Νάπολι Ζέσους Ντάτολο. Ο Ντάτολο διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο και παραχωρείται από την Ιταλική ομάδα καθώς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο οποίος θα τον αποκτήσει με την μορφή εξάμηνου δανεισμού με οψιόν αγοράς. Για τον "Ντράγκονμπολ" όπως είναι το προσωνύμιο του ποδοσφαιριστή, ενδιαφέρον έχουν δείξει η Παρί Σ.Ζ και η πρώην ομάδα του, Μπόκα Τζούνιορς. Εξελίξεις για την υπόθεση του Ντάτολο αναμένεται να υπάρξουν μετά την αυριανή μέρα καθώς η Νάπολι δίνει αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας, όπου αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει.
Τελος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η περίπτωση του Πέντερσεν της Μπλάκμπερν αλλά και του Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Στάνταρ Λιέγης εξακολουθούν να ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι προς το παρών περιμένουν τις εξελίξεις με τις τρεις περιπτώσεις που αναφέραμε και ανάλογα θα κάνουν την κίνηση τους.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ