Τίτλοι τέλους για Ζίκο.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.1.10


Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ζίκο και όλοι του οι συνεργάτες στο τεχνικό τιμ συμπεριλαμβανομένου και του Μορασί Σαντάνα. Ποιά θα είναι η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Ολυμπιακού;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη."

Η διάδοχη κατάσταση και τα σενάρια
Προσωρινή λύση φαίνεται να είναι το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη ενώ φαίνεται να εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Με την έλευση του Σωκράτη Κόκκαλη από την Αμερική
(σσ Πέμπτη ή Παρασκευή) ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων αναμένεται να έχει συνομιλία με τον Μπάντοβιτς για την εικόνα της ομάδας ενώ παράλληλα θα εξεταστούν διάφορες περιπτώσεις ελεύθερων προπονητών. Ήδη κυκλοφορούν σενάρια που εμπλέκουν παλιά ονόματα στην ερυθρόλευκη ατζέντα όπως του Μπερέτα, του Φατίχ Τερίμ, κλπ.
Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη να μην αντικατασταθεί μέχρι το τέλος της περιόδου όπου και θα αναζητηθεί ο νέος τεχνικός.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ