Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.4.08


Τον καλό σεφ ψάχνουν στο Ρέντη για να φτιάξει την νόστιμη γκουρμέ συνταγή. Ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, τα πάει καλά εντός και εκτός έδρας, θα κάνει την επόμενη υπέρβαση στην Ευρώπη, θα είναι και ονοματάκι.. Μέχρι στιγμής στον Πειραιά για φιλετάκι πήγαιναν αλλά κατέληξαν σε κρύα αγγουρόσούπα...



Πάγωσαν άπαντες στου Ρέντη, από εκεί που έκαναν πλάκα με το σεφ στις ψαροταβέρνες τώρα ψάχνουν Σεφ για να τους φτιάξει η ομάδα. Το προφίλ πάντως "ποδοσφαιρικός Γιαννάκης" το έχει μόνο ένας που είναι ελεύθερος στην πιάτσα και είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί εκτός αν του τάξουν μπάτζετ 20εκάτ. ευρώ και μισθό το 1/10 αυτού. Η αποκάλυψη στο τέλος.

Η αντίδραση του Ριβάλντο, ήταν αναμενόμενοι από όσους γνωρίζουν τον Βραζιλιάνο. Ο Ρίμπο είναι εκδικητικός χαρακτήρας, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η συμπεριφορά του όμως προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους πρώην συμπαίκτες του. Η αλήθεια είναι πως έπειτα από το περασμένο στήσιμο στην φιέστα, όπου δεν παρουσιάστηκε και άφησε τους υπόλοιπους να φάνε την λέζα, ο Ρίμπο δεν έχει πολλές συμπάθειες και η χειρονομία του προκάλεσε.

Και εκεί που στην ΑΕΚ είχαν απαξιώσει όλοι τον προπονητή και στα αποδυτήρια γινόταν το έλα να δεις, ξαφνικά ο Νίκος έγινε το καλύτερο παιδί. Σαν χαρακτήρας είναι άψογος και σίγουρα δεν του ταίριαζε τέτοια συμπεριφορά από τον Μπλάνκο και τον Ριβάλντο. Περασμένα ξεχασμένα τώρα.

Πολλές μετοχές έχασε ο Σεγκούρα. Ο άνθρωπος είχε διαβεβαιωθεί πως ότι και να γίνει δεν θα αλλάξει γνώμη η διοίκηση για αυτόν. Μια η τεσσάρα όμως, μια του όσα του πρόσαπταν οι καλό-φυλάδες, μια το μπούρου-μπούρου δεν θέλει και πολύ. Στην ίδια κατάσταση είναι όπως και ο Προτάσοφ μετά από τον εφιαλτικό αγώνα με την Γιούβε.

Μεγάλη κουβαρίστρα ο επί δυο Ριβάλντο. Βγαίνει και μιλάει για κότες και τσακωμούς και μόλις εμφανίζεται ο Big Boss, τα γυρίζει ανάποδα...

Πάντως στον γαύρο, δεν ξέρουν τι τους φταίει, ο Σεγκούρα που δεν είναι προπονητής, οι βοηθοί του Λεμονή που δεν πρόσεξαν τους παίκτες, ο ίδιος ο Λεμονής, οι βιταμινολόγος που έδινε παρασκευάσματα για ομάδες γου εθνικής; Οι παίκτες που δεν λογαριάζουν το Ελληνικό πρωτάθλημα;

Και με τον Τοροσίδη τα έχουν μερικοί φίλαθλοι του γαύρου. Σου λέει κάνει τέτοια παιχνιδάρα με την Εθνική και στο πρωτάθλημα αφαλός...όλοι χώμα ήταν παιδιά στον αγώνα με την ΑΕΚ, όλοι χώμα ήταν.

Συναντήθηκε ο Πηλαδάκης με τον Ιωαννίδη για το γηπεδικό και χάρηκαν μερικοί. Λες και ο "κούουτς" μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλού πρέπει να πάτε βρε παιδιά, καλός και ο Γιάνναρος δεν λέω, αλλά μονάχος του δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα της ΑΕΚ σας λέω, Ουδέν πρόβλημα με τον Μπλάνκο που κουνούσε δαχτυλάκι στον προπονητή, ουδέν πρόβλημα με τον Καλόν που είχε κληθεί σε απολογία, ουδέν πρόβλημα με τον Αρουαμπαρένα που βγήκε παλτό και ψάχνουν να του λύσουν το συμβόλαιο, ουδέν πρόβλημα με τον Ντέμη που πριν από τον αγώνα του πρόσαπταν τόσα και τόσα, ουδέν πρόβλημα με τον "αργό" Λύμπε που τώρα που έβαλε το γκολ φωτοβολίδα στον Αντωνάκη έγινε ξαφνικά ο σέντερ φορ μεγάλης κλάσης, ουδέν πρόβλημα και με τον προπονητή! Όλα μια χαρά. Πσσστττ θα σας πω κάτι σιγά να μην μας ακούσει κανείς, η ΑΕΚ τρίτη είναι...

Περίεργη η αντίδραση του Πεσείρο μάγγες, πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο, μέσα ο Παπαδόπουλος, Βαράει το πέναλτι ο Παπαδόπουλος παρά την εντολή του προπονητή, πάλι μέσα ο Παπαδόπουλος. Δυο τινά συμβαίνουν ή που τον συγχωρεί γιατί του έχει αδυναμία, ή που ο βάζελος θέλει να τον κάνει ξου το καλοκαίρι αλλά και να κονομήσει το κατιτίς του. Ο Νίνης ρε μάγγες τι πρέπει να κάνει για να παίξει; Να μεγαλώσει;...
.

Μπασινάς, Κυργιάκος πακέτο λένε θα πάνε στην ΑΕΚ. Σίγουρα! Αν είναι να δώσει η ΑΕΚ δυο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο χαλάλι της. Μην είσαστε κοροϊδα και οι δυο ποδοσφαιριστές το Euro περιμένουν για να κάνουν καλή εμφάνιση και να τσιμπήσουν κανένα συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού. Για τον Μπασινά ο Ντέμης δίνει λίγο πανω από το μισό εκάτομμύριο, ενώ για τον Κυργιάκο η προσφορά που έχει από άλλη ομάδα είναι περίπου επτά κατοστάρικα.

Την βοήθεια της τύχης ζήτησε ο Κωστένογλου για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Για να ακριβολογούμε την βοήθεια της ατυχίας θέλει ο Κωστένογλου για τις άλλες ομάδες. Την τύχη επικαλείσε για την δική σου ομάδα, όχι για τις ομάδες των άλλων... Μήπως ο Κωστένογλου θέλει να επικαλεστεί και την τύχη στο θέμα της υπόθεσης Βάλνερ;



Μου αρέσει που έχει ξεκινήσει η μεταγραφολογία με τα πιο απίθανα ονόματα. Αγκούστο Φερνάντες για τον Παναθηναϊκο και Σαβιόλα για τον Ολυμπιακό. Η μικρή λεπτομέρεια είναι πως ο μεν πρώτος δεν πάει αλλού εκτός από Ισπανία και ο δεύτερος πάει οπουδήποτε αλλού εκτός από Ελλάδα.

Για τον Ολυμπιακό πάντως θα καθαρίσει ο Ζάχαβι. Ο "Μεγάλος" φαίνεται να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιλογές του παρά σε αυτές του Ίβιτς. Με εξαίρεση τον Ντάρκο και τον Γκαλέτι οι μεταγραφές του Σέρβου δεν πιάνουν. Ο Νούνιες σκοράρει μόνο στο κύπελο, ο Λεντέσμα είναι εξαφανισμένος από τον Δεκέμβρη, ο Μπράβο δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να είναι ποδοσφαιριστής... Όλοι αυτοί κόστισαν πάνω από πέντε μύρια μαζί με τα συμβόλαια τους.

Τώρα που ανέφερα Λεντέσμα, τον Δεκέμβρη είχε κάνει μανούρα για να πάρει περισσότερα χρήματα. Δήθεν ότι τον ζητούσε η Σαν Λορέντζο και πως ο παίκτης θα έμενε για παραπάνω χρήματα. Αντ' αυτού όμως έμεινε με τα ίδια και στο γήπεδο εξαφανιζόλ. Δεν ξέρω αν και αυτό το καλοκαίρι τον ζητήσει η Σαν Λορέντζο, αλλά και η Κόλο-Κόλο να τον ζητήσει, και η Ουνιβερσιτάε Κατόλικα, ο γαύρος πακετάκι θα τον τυλίξει να τον στείλει πίσω.

Για τον Ραούλ Μπράβο και τον Ζεβλάκοφ πολλά έχουν ακουστεί. Ο Πολωνός ήταν χολωμένος που δεν έπαιξε στο ντέρμπι-μάλλον τυχερός θα έλεγα, ενώ ο Ισπανός λένε πως το έριξε στην Ντόλτσε Βίτα...Τον Ισπανό τον κάλυψε πλήρως η διοίκηση αλλά ήδη ψάχνονται για την πάρτη του.

Πολύ κοντά στο να κλείσει τον Κόβατς της Καλαμαριάς είναι ο ΠΑΟΚ, μερικοί μάλιστα στην πιάτσα ψάχνονταν για τον Φερνάντεζ. Πάντως δύσκολα θα βρεθεί κάποια ομάδα να δώσει 1,3 για τον πορτογάλλο πορτιέρο, πέρυσι ήταν η ευκαιρία.

Μιας και έκανα αναφορά για τον ΠΑΟΚ, θα πω πως είναι κατάντια για μια τέτοια ομάδα, με τόσο κόσμο να παρακαλάει για μια τηλεοπτική μετάδοση. Μαγαζί γωνία είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν βρίσκεται αγοραστής για να αγοράσει το οικόπεδο για να στήσει την νέα επιχείρηση, όσο και να θέλει ο Ζαγόρ, όσο και φιλότιμα αν προσπαθεί είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τέτοιας ομάδας.

Συνεχίζει τις κινήσεις εντυπωσιασμού η ΠΕΚ, αλλά έκανε και μια κίνηση ουσίας με τα χρήματα που έδωσε για τον Ερασιτέχνη. Απλά θυμίζω πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ασχολείται μόνο με το μπάσκετάκι....

Αρκετές ευκαιρίες έδωσε ο Ντούσαν στον Αμορόσο, αλλά ο διάσημος βραζιλιάνος δεν τις εκμεταλεύθηκε. Ευτυχώς που υπάρχει ο Ζεντίλ και κάνει τους Αρειανούς να ξεχάσουν.

Όπως σας είχα πει, θα μιλήσω για τον τεχνικό που αναζητεί ο γαύρος, Σημειώστε καλά αυτό που θα σας πω, έτσι και έπαιρνε το πρωτάθλημα ο γαύρος δίχως την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, π@π@ρι@ προπονητή θα έπαιρνε. Ο Χοσέ θα ήταν για την νέα σεζόν ο κόουτς. Τώρα όμως που μπήκε βαθιά το αγγουράκι, ψάχνονται και έχουν επικεντρωθεί σε δυο ονόματα. Από την μια ο Κίκε Φλόρεθ, ο οποίος δεν είναι ζεστός να έρθει στην Ελλάδα και από την άλλη ο ποδοσφαιρικός "Γιαννάκης" Ντιντιέ Ντεσάμπ, που αρέσκετε στις δύσκολες αποστολές. Ο πρώτος είναι επιλογή του Ίβιτς ενώ για τον δεύτερο δουλεύει ο Καρεμπέ με τον οποίο ουδέποτε έπαψε να έχει επαφές ο πρέσιντεντ. Μάλιστα μην αποκλείσετε να αλλάξει και ο τεχνικός διευθυντής του γαύρου φέτος έτσι και η ομάδα δεν πάρει το πρωτάθλημα

Λέτε να πάρει δυο προπονητές ο γαύρος; Τον Μπάγιεβιτς για Ελλάδα και ένα όνομα για την Ευρώπη...μια πρόταση κάνουμε.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ