Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής PlayOff

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.4.08

Προβάδισμα δυο βαθμών για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά των ομίλων για το Champions League πήρε εχθές η ΑΕΚ έπειτα από την σαρωτική νίκη επί του Πανιωνίου που άντεξε μόλις για 30λεπτά. Πολύτιμο βαθμό κατέκτησε ο Παναθηναϊκος στην Θεσσαλονίκη όπου δεν επέτρεψε στον γηπεδούχο Άρη να φτάσει στους πέντε βαθμούς και να πλησιάσει στην βαθμολογία.

Αναλυτικά:
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1
Αήττητος έφυγε ο Παναθηναϊκός από την Θεσσαλονίκη. Οι "πράσινοι" αν και παρουσιάστηκαν νωθροί στον αγωνιστικό χώρο, έσωσαν τα προσχήματα και με γκολ του Παπαδόπουλου με πέναλτι στο 86' ισοφάρισαν το σκορ. Καλή απόδοση είχε ο Άρης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα εκπληκτικό γκολ του Κόκε στο 74'. Παράπονα για την φάση του πέναλτι που επέτρεψε στον Παπαδόπουλο να ισοφαρρήσει εκφράζουν οι γηπεδούχοι.

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-0
Σαρωτική νίκη πέτυχε η ΑΕΚ που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο. Η Ένωση πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την θέση που οδηγεί στα προκριμάτικά καθώς έχει δυο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκο. Τα τέρματα πέτυχαν οι Εντίνιο (28'), Ριβάλντο (39', 77') Μπλάνκο (74') και Καλόν (91').

Βαθμολογία:
1. AEK 11
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9
3. ΑΡΗΣ 3
4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

Επόμενη αγωνιστική 30/4
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ