Το ευρωπαϊκό του κουστούμι φορά απόψε ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει στην Λισσαβόνα την Μπενφίκα για το τρίτο ματς του τρίτου ομίλου του Champions League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση παρευρέθηκαν ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μίτσελ Γκονζάλες και ο Πάουλο Μασάντο. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως το μεγαλύτερο ατού της Πορτογαλικής ομάδας είναι ο προπονητής της, ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ως καθοριστικό γιατί στοχεύει στην νίκη ενώ δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθήσει. Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε φαβορί την Μπενφίκα υπό την άποψη ότι αγωνίζεται στην έδρα της ενώ αισθάνεται έτοιμος για να προσφέρει.
 Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπενφίκα Ζόρζε Ζέσους αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Άρτουρ,  δεξί μπακ ο Περέιρα, στο κέντρο της άμυνας οι Λουιζάο και Γκαράι, ενώ ο Σικέιρα θα βρίσκεται από αριστερά. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Έντσο Πέρες με τον Νεμάνια Μάτιτς ενώ την τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό θα συμπληρώσουν οι Όλα Τζον, Λίμα και Γκαϊτάν με μοναδικό προωθημένο τον Όσκαρ Καρντόσο. Στην αποστολή βρίσκονται οι Λόπεζ, Αλμέιδα, Γκόμεζ, Τζούρισιτς, Ροντρίγκο, Αμορίμ και Καβαλέιρο.
 Σε ότι αφορά τον φιλοξενούμενο στο Ντα Λουζ Ολυμπιακό, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει με την σειρά του ένα 4-2-2-2. Κάτω από την εστία των ερυθρολεύκων θα βρίσκεται ο  Ρομπέρτο Χιμένεθ, ενώ η πιθανότερη τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας και Χοσέ Χολέμπας, μπροστά τους θα βρίσκονται οι Ανδρέας Σάμαρης και Ντέλβιν Εντιγκά. Στα χαφ αναμένεται να βρίσκονται ο Βλάντιμιρ Βάις και ο Νταβίντ Φουστέρ και προωθημένοι οι Κώστας Μήτρογλου με τον Χαβιέ Σαβιόλα. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ όπου σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα έχει έναν παίκτη σε πιο ξεκάθαρο ρόλο επιτελικού μέσου σε ένα 4-2-3-1, αλλά και ο Λεάντρο Σαλίνο ώστε να περάσει στην μεσαία γραμμή ο Γιάννης Μανιάτης και να μείνει εκτός ο Ντέλβιν Εντιγκά. Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι Μπάλαζ Μέγιερι, Τζόελ Κάμπελ, Πάουλο Μασάντο, Κάρλ Μεντζανί, Μίκαελ Ολαϊτάν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαμπού Γιαταμπαρέ και Λευτέρης Χουτεσιώτης.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαλένκο που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεζ και Ρομπέρτο Ντίαζ Περέζ Ντελ Παλομάρ, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Κάρλος Γκόμεζ και Χαβιέ Εστράδα ενώ τέταρτος ο Πάου Σέμπριαν Ντέβις. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ