Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 0-3

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.10.13


Με χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρος από το Βέλγιο και παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Μίτσελ προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Φουστέρ και ξεκίνησε με σχηματισμό 4-4-1-1 με τους Σαβιόλα και Μήτρογλου να αποτελούν την επιθετική γραμμή της ομάδας, στα πλάγια υπήρχαν ο Βάις με τον Ολαϊτάν ενώ στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Σάμαρη - Εντιγκά.
 Αρκετά δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι , που είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν έβρισκαν χώρους προς την εστία του Ρομπέρτο, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική μέρα. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ στο 17ο λεπτό με τον Κώστα Μήτρογλου. Εξαιρετική κίνηση στην περιοχή από τον Σαβιόλα και πάσα πάρε-βάλε στον Μήτρογλου, έδωσε το προβάδισμα στην Ελληνική ομάδα. Οι Βέλγοι προσπάθησαν να συνέλθουν από σοκ και συνέχισαν να επιτίθενται όμως το σκορ δεν άλλαξε παρά το γεγονός ότι η Άντερλεχτ κέρδισε πέναλτι στο 24' έπειτα από ανατροπή του Σάμαρη στον Κλίσταν στο κόρνερ, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Χιμένεθ απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία των ερυθρόλευκων.
 Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός σαφώς πιο συγκροτημένος στις επιθέσεις του κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα με τον Μήτρογλου στο 56', όταν με μια κεφαλιά του Εντιγκά η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Μήτρογλου ο οποίος στο τετ α τετ με τον Καμίνσκι έκανε το 0-2 για τους ερυθρόλευκους. Στην συνέχεια η Βέλγοι αποσυντονίστηκαν προσπάθησαν να ρισκάρουν περισσότερο όμως στο 72', ο Μήτρογλου σκόραρε για τρίτη φορά, έπειτα από ασσίστ του Φουστέρ και έτσι γράφθηκε ουσιαστικά ο επίλογος του αγώνα με μια εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό.
Κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν ο Ρομπέρτο Χιμένεθ που πέραν της απόκρουσης του πέναλτι είχε και εξαιρετικές επεμβάσεις, φυσικά ο Κώστας Μήτρογλου που πέτυχε χατ τρικ, ενώ αρκετά καλοί ήταν ο Γιάννης Μανιάτης και ο Χαβιέ Σαβιόλα που ήταν απλός αλλά ουσιαστικός. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Παρί Σ.Ζ, νίκησε στο Παρίσι την Μπενφίκα με σκορ 3-0.

Σκόρερ: 17', 56', 72' Μήτρογλου
Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν
Κίτρινες: 45' Ενσακαλά, 50' Μπρούνο / 24' Σάμαρης, 28' Μανιάτης, 36' Μανωλάς

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άντερλεχτ (Φαν ντε Μπρομ): Καμίνσκι, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νόιτινγκ, Ενσακαλά, Τιλμάν, Κλιέσταν, Σουάρες, Πρατ (74' Ασεμπόνγκ), Μπρούνο, Μίτροβιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Εντινγκά, Σάμαρης, Ολαϊτάν (57' Φουστέρ), Βάις, Σαβιόλα (65' Τσόρι Ντομίνγκες - 78' Χολέμπας), Μήτρογλου.


Η Βαθμολογία του ομίλου:

1. Παρί Σ.Ζ.       6 (7-1)
2. Ολυμπιακός    3 (4-4)
3. Μπενφίκα       3 (2-3)
4. Άντερλεχτ       0 (0-5)


Τα highlights του αγώνα:







ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ