Μπενφίκα - Ολυμπιακός 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.10.13


Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχαιρέτισε το "Ντα Λουζ" ο Ολυμπιακός, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να φύγει με την νίκη.
Αρκετά δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι που έστησαν μια μίνι πολιορκία στην εστία του Ρομπέρτο με αλλεπάλληλα κόρνερ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβηκε και έδειξε πως δεν πρόκειται να περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή της αναμέτρησης. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μήτρογλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αρτούρ, έπειτα από κάθετη πάσα του Φουστέρ όμως αστόχησε, ενώ τρία λεπτά αργότερα έπειτα από σέντρα του Σαλίνο από την αριστερή πλευρά, ο Μήτρογλου πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία των Πορτογάλων.
 Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, όμως οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες. Στο 29 μια εξ΄αυτών μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Φουστέρ πέρασε στον Μήτρογλου ο οποίος έκανε μια απρόβλεπτη πάσα με τακουνάκι στον εισερχόμενο από την αριστερή πλευρά Τσόρι, ο οποίος κοντρόλαρε μπήκε στην περιοχή, με μια απλή ντρίπλα άδειασε τον Γκαράι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρτούρ για να κάνει το 0-1.
 Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Μπενφίκα προσπάθησε να ανασυνταχθεί, όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά πειθαρχημένοι ενώ είχαν και σε αρκετά καλή μέρα τους Μανιάτη και Σάμαρη. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, όμως ο αγωνιστικός χώρος λόγο της αυξημένης βροχόπτωσης δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Στην ανάπαυλα η καταιγίδα που είχε ξεσπάσει στην Λισσαβόνα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθού μικρές λίμνες μέσα στο γήπεδο και η μπάλα να κολλάει σε κάποια σημεία. Στο 57' και ενώ η βροχόπτωση συνεχίζονταν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα όταν ο Μανιάτης πέρασε κάθετη πάσα στον Φουστέρ ο οποίος πλάσαρε, με την μπάλα να περνάει κάτω από τον τερματοφύλακα όμως να κολλάει λίγο πριν περάσει την γραμμή της εστίας της Πορτογαλικής ομάδας. Μετά το 70ο λεπτό, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο άρχισε να βελτιώνεται, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένος με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα. Όμως η Μπενφίκα ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ της ισοφάρρισης, όταν έπειτα από λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη σε κόρνερ, ο Λουϊζάο πήρε την κεφαλιά από τον Σιόβα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Καρντόσο ο οποίος σκόραρε.
 Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 5 Νοεμβρίου στο Γ. Καραϊσκάκης.



Σκόρερς: Ντομίνγκεζ 27', Καρντόσο 83'

Διαιτητής: Μαγιένκο (Ισπανία)
Βοηθοί: Μαρτίνες (Ισπανία), Ντίας (Ισπανία)
Μπενφίκα(Χόρχε Ζέσους): Άρτουρ, Αλμέιδα, Σιγκουέιρα, Λουισάο, Γκαράι, Μάτιτς, Πέρεζ (82’ Αμορίμ), Γκαϊτάν (82’ Ροντρίγκο), Λίμα, Τζον (46’ Καβαλέιρο), Καρντόσο.

Στον πάγκο: Λόπεζ, Περέιρα, Ζαρντέλ, Τζούρισιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ (86’ Μεντζανί), Φουστέρ (68’ Γιαταμπαρέ), Βάις (56’ Εντινγκά), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Κάμπελ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν.

Βαθμολογία:
1. Παρί Σ.Ζ. 9
2. Ολυμπιακός 4
3. Μπενφίκα 4
5. Άντερλεχτ -







ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ