Ζαρντίμ: Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.11.12


Την Γαλλική Μονπελιέ υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και σύμφωνα με τον προπονητή του, πρόκειται για παιχνίδι καθοριστικής σημασίας σε ότι αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον των ερυθρολεύκων για την φετινή χρονιά. Μια νίκη επί της Γαλλικής ομάδας, θα εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στο Europa League, αλλά παράλληλα οι ερυθρόλευκοι θα διατηρούν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους 16 του Champions League.
 Σε ότι αφορά τον Ρενέ Ζιράρ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Ζουρντέν, πλάγιοι μπακ οι Μποκαλί στην δεξιά πλευρά και Μπεντιμό στα αριστερά, με κεντρικό δίδυμο τους Χίλτον και Εμπιβά. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Καμπελά και Ουτάκα από τα δεξιά με μοναδικό προωθημένο τον Καμαρά. Υπάρχει και η πιθανότητα να μείνει στον πάγκο ο Ουτάκα, να ξεκινήσει ο Καμαρά από την δεξιά πλευρά και να υπάρχει μοναδικός προωθημένος ο Σαρμπονιέ.
 Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν θα υπολογίζει στους τραυματίες Ράφικ Τζιμπούρ και Άριελ Ιμπαγάσα και αναμένεται να παρατάξει με την σειρά του ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρόι Κάρολ, δεξί μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέβας με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης με τον Φρανσουά Μοντέστο. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Νταβίντ Φουστέρ, Πάμπλο Μασάντο και Λεάντρο Γκρέκο με μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου. Εναλλακτικά μπορεί να ξεκινήσει ο Τζαμέλ Αμπντούν αντί του Νταβίντ Φουστέρ ή ο Λιούμπομιρ Φεϊσα αντί του Φρανσουά Μοντέστο.
 Οι υπόλοιποι παίκτες που έχει πάρει στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι οι:Μπάλαζ Μέγιερι, Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Φετφατζίδης, Μάρκο Πάντελιτς, Μπάμπης Λυκογιάννης και Ντρίσα Ντιακιτέ.
 Διατητής του αγώνα είναι ο Κροάτης Μάριο Στράχονια που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίνισα Πρέμουζαϊ και Ίγκορ Κρμάρ, με επιπρόσθετους τους Ίγκορ Πριστόβνικ, Άντε Βουσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς Τζούνιορ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ίβιτσα Μόντριτς.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί απευθείας από το NovaSports 2.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ