Σάλκε - Ολυμπιακός 1-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.11.12


Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία ο Ολυμπιακός και θα συνεχίσει στις υποχρεώσεις του στο Europa League καθώς έπειτα από την ήττα της Μονπελιέ από την Άρσεναλ, οι ερυθρόλευκοι τερματίζουν τρίτοι στον όμιλο τους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτος του αγώνα με τους Λονδρέζους στο Γ. Καραϊσκάκης.
 Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, επέλεξε να παίξει ένα συντηριτικό παιχνίδι άμυνας απένατι στους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, επιχείρησαν πολλά σουτ στην εστία του Κάρολ, δεν είχαν ωστόσο κάποια κλασική ευκαιρία. Πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου από τον Ολυμπιακό όπου πέραν του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος παρέμβαινε συχνά στις μπαλιές που πήγαιναν προς τον κινητήριο μοχλό της Σάλκε, τον Χόλντμπι, τόσο ο Γιάννης Μανιάτης όσο και ο Λεάντρο Γκρέκο δεν έκαναν καλό παιχνίδι. Ο μεν Μανιάτης είχε τα γνωστά του τρεξίματα, όμως δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του, ενώ στην δημιουργία παιχνιδιού δεν μπορεί να προσφέρει. Στα ίδια επίπεδα και ο Γκρέκο που ήταν στατικός και δεν κατάφερε να κάνει παιχνίδι.
  Στα άκρα, τα μπακ του Ολυμπιακού είχαν δύσκολο έργο απέναντι στους Φαρφάν και Ντράξλερ. Ο Τοροσίδης σε γενικές γραμμές τα κατάφερε καλά απέναντι στον 19χρόνο Ντράξλερ, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ ο Χολέμπας αντιμετώπισε προβλήματα από τον Φαρφάν, είχε αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε βέβαια στην συνέχεια, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είχε βοήθειες από τον Αμπντούν σε ότι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι του Αλγερινού, ειδικά στην επανάληψη.
 Σε ότι αφορά τους Μήτρογλου - Μασάντο, ο μεν πρώτος ήταν απελπιστικά μόνος του απέναντι στον Παπαδόπουλο και τον Μάτιπ, ενώ δεν τροφοδοτήθηκε από τα χαφ. Ο Πορτογάλος για μια ακόμα φορά ήταν απαγοητευτικός, είναι πασιφανές πως η θέση του δεξιού χαφ δεν του ταιριάζει καθώς είναι δύσκολο να πρέπει να έχει τρεξίματα και παράλληλα να δημιουργεί. Ο Ζαρντίμ θα πρέπει να αναθεωρήσει το σκεπτικό χρησιμοποίησης του Μασάντο ως πλάγιο χαφ, καθώς δεν προσφέρει.
 Καλύτεροι των ερυθρολεύκων ήταν οι Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τους ερυθρολεύκους και Ροϊ Κάρολ, παρά το λάθος του τελευταίου στην φάση του γκολ της Σάλκε. Μέτριο παιχνίδι από τον Σιόβα που σε τέτοιο επίπεδο δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη ενός έμπειρου στόπερ.
  Σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να παράγουν φάσεις και περιορίστικαν στο να παρακολουθούν τις ενέργειες των παικτών της Σάλκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο Ζαρντίμ, αν και προσπάθησε να αλλάξει το προφίλ των ερυθρολεύκων στην επανάληψη, δεν τα κατάφερε και η Σάλκε με βάση την εικόνα του αγώνα, έπρεπε να νικήσει.

Σκόρερ: Φουχς (77')
Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Χολέμπας
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:
Χόλτμπι (10')
Διαιτητής: Κάουπερς (Ολλανδία)

Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Φουχς, Μάτιπ, Παπαδόπουλος, Νοϊστέντερ, Τζόουνς, Φαρφάν, Χόλτμπι (71' Πούκι), Ντράξλερ (88' Μπαρνέτα), Χούντελαρ (91' Μαρικά)

Ολυμπιακός: Κάρολ, Σιόβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μοδέστο (81' Ιμπαγάσα), Μανιάτης, Γκρέκο (65' Φουστέρ), Αμπντούν, Μασάδο, Μήτρογλου (74' Τζιμπούρ)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ