Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Νιμανί

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.2.12

Δανεικό μέχρι το καλοκαίρι απέκτησε ο ΠΑΟΚ τον Νιμανί. Σύμφωνα με πληφορορίες το κόστος δανεισμού δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ ενώ εχθές ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο Francefootballnews για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ και για τους στόχους του αλλά και για τους λόγους που έφυγε από την Μονακό.
"Δεν ήταν για μένα εύκολα εκεί. Στο ξεκίνημα της σεζόν έπαιξα με τον Μπανίντε προπονητή, αλλά με τον Μάρκο Σιμόνε αυτό δεν έγινε. Εκανε την επιλογή του, την σέβομαι. Στην συνέχεια ο Λάσλο Μπόλονι με κάλεσε. Με δοκίμασε γιατί είχαν να παίξω για αρκετό χρονικό διάστημα.

Πέτυχα τέσσερα γκολ στο παιχνίδι με την Απόλλων Καλαμαριάς το οποίο έληξε με 5-1", είπε αρχικά για την πρώην ομάδα του, ενώ για την σεζόν 2008-09 που πέτυχε έξι γκολ, αλλά μετά δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια, ανέφερε.

"Πέτυχα αυτά τα γκολ πριν έρθει προπονητής ο Λακόμπ. Με αυτόν ο Πάρκ ήταν η πρώτη επιλογή για την θέση του επιθετικού και ήταν δύσκολα γιατί προτιμούσε το 4-5-1 παρά το 4-2-2. Συνέχισα να δουλεύω, μέχρι ενός σημείου γιατί δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

Μετά ενδιαφέρθηκε η Μπάρνλει. Ημουν όμως μικρός και δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά. Μετά ήρθε ο τραυματισμός μου". Όσο για το πως αισθάνεται; "Αρχίζω να αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει εδώ, είναι τρέλα. Θέλω να περάσω τον δανεισμό μου στον ΠΑΟΚ και μετά να χρησιμοποιηθεί η οψιόν. Είναι σαν την Μαρσέιγ επί δύο".


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ