Πάθος μεν αποτέλεσμα μηδέν

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.3.10

Την δεύτερη ήττα του στα παιχνίδια με την Στάνταρ Λιέγης για την φάση των 16 του Uefa Europa League γνώρισε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αν και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα υποχρεώθηκαν σε ήττα με 1-0 στην Λιέγη και αποχαιρέτισαν τον θεσμό.


Οι προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του Νίκου Νιόμπλία δεν ήταν αρκετή για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο παιχνίδι με την Στάνταρ Λιέγης, η οποία έχωντας πάρει σκορ πρόκρισης από τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, έπαιξε προσεκτικά και προτίμησε να παίξει προσεκτικά στην άμυνα και να κάνει αντεπιθέσεις όπου και κατάφερε να πετύχει γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μποκανί να αφήνει άγαλμα τους Σαριέγκι και Μπίαρσμερ και με δυνατό σουτ να νικά τον Τζόρβα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σταντάρ άφησε χώρους στους πράσινους που έφταναν μέχρι την μεγάλη περιοχή όμως οι σέντρες που επιχειρούσαν εξουδετερώνονταν από τους αμυντικούς της Βελγικής ομάδας. Δίκαιη η πρόκριση των Βέλγων που ήταν πιο αποτελεματικοί στις δυο αναμετρήσεις και προκρίθηκαν στους 8 του κυπέλλου ουέφα.
Π.Θ.

Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Κίτρινες κάρτες: Ποκονιόλι, Σαρ (Σταντάρ Λιέγης) / Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαριέγκι, Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)

Κόκκινη κάρτα: -

Σταντάρ Λιέγης (Ντ' Ονόφριο): Σινάν Μπολάτ, Κομοτσάτο, Βίκτορ Ράμος, Σαρ, Ποκονιόλι, Βιτσέλ, Βιλφρέντ Νταλμά (72' Γκορέ), Καρσελά-Γκονσάλες, Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (83' Μανγκαλά), Μποκανί (90' Τραορέ).

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Μπιάρσμιρ (56' Νίνης), Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (69' Ρουκάβινα), Λέτο (82' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Το γκολ της αναμέτρησης:


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ