Όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.3.10

Τον δεύτερο αγώνα του για την φάση των 16 του Champions League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην Γαλλία όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Μπορντό.


Ο Λοράν Μπλάν αναμένεται να παρατάξει τους "Γιρονδίνους" με το γνώριμο 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τον Καρασό στην θέση του τερματοφύλακα, τον Σαλμέ ως δεξί μπακ, τον Τρεμουλίνας ως αριστερό μπακ, στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Σιανοί, Σανέ, σε ρόλο κεντρικών χαφ θα βρίσκονται οι Αλού Ντιαρά και Φερνάντο, στα αριστερά θα βρίσκεται ο Πλασίλ, δεξιά ο Γουέντελ, επιτελικό χαφ θα είναι ο Γκορκίφ και ο Σαμάκ ο μοναδικός προωθημένος.
Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σύστημα 4-5-1. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μελμπεργκ, Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ένζο Μαρέσκα, Ιεροκλής Στολτίδης, Κρίστιαν Λεντέσμα, στο αριστερό άκρο ο Χέσους Ντάτολο, δεξιά ο Ζαουάντ Ζαϊρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Τρεζόρ Λομανά Λούα-Λούα. Την αποστολή των ερυθρόλευκων συμπληρώνουν οι Ούρκο Πάρντο, Γιώργος Γκαλίτσιος, Ντα Τζίζους Ζεράλντο Λεονάρντο, Μίχαλ Ζέβλακοφ, Τάσος Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Όσκαρ Γκονζάλες, Κώστας Μήτρογλου και Μάτ Ντάρμπισιρ.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πορτογάλος Ολενγκάριο Μπένκερέσνα που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπερτίνο Μιράντα και Τιάγκο Τρίγκο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντιάζ.
Η αναμέτρηση στο "Σαμπάν Ντ' Αλμά" θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί απευθείας από την ΝΕΤ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ