Κατώτερος των προδοκιών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.3.10

Την ήττα με 1-3 από την Στάνταρ Λιέγης στο ΟΑΚΑ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της φάσης των 16 του Uefa Europa League. Πολύ δύσκολο το έργο των πράσινων στην ρεβάνς καθώς πρέπει να νικήσουν με διαφορά τριών τερμάτων.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1-3

Αγνώριστοι παρουσιάστηκαν οι πράσινοι στον εντός έδρας αγώνα με την Στάνταρ Λιέγης και γνώρισαν την ήττα από την Βελγική ομάδα που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Με 4-3-3 παρέταξε τους πράσινους ο Νίκος Νιόμπλιας ο οποίος παρέταξε με εξαίρεση τους Γκαλίνοβιτς, Δάρλα και Ρουκάβινα παίκτες από την βασική ομάδα. Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν δυνατά, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Βίτσελ στο 8' ενώ κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ με τον Γιοβάνοβιτς στο 16'. Μέχρι να ολοκληρωθείο το ημίχρονο οι πράσινοι ουσιαστηκα δεν έκαναν καμία ευκαιρία μπροστά από την εστία των Βέλγων. Στην επανάληψη ο Νιόμπλιας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Καραγκούνη στην θέση του Νίνη και Σαλπιγγίδη στην θέση του Ρουκάβινα και κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ από στημένη φάση την οποία εκτέλεσε ο Καραγκούνης και με κεφαλιά ο Βύντρα έκανε το 1-2 στο 48'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο επόμενο 25λέπτο να φέρουν το ματς στα ίσια όμως οι φιλοξενούμενοι πάγωναν τον ρυθμό του αγώνα, έκλειναν τους χώρους προς την εστία τους και έβγαιναν στην αντεπίθεση. Σε μια από αυτές ο Ντε Καμάρκγο στο 74' βγήκε πίσω από την άμυνα των πρασίνων και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3.
Σαν να μην έφταναν αυτά, οι πράσινοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Δάρλας υπεστη θλάση στο 77 και εφόσον είχαν ολοκληρωθεί οι τρεις αλλαγές, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιμάο δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από των αγωνιστικό χώρο.
Η τελικη εικόνα του σκορ, αντικατόπριζε την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και στην επιθετική της γραμμή η Σταντάρ, με εξάρσεις οι πράσινοι που έχουν πρόβλημα στην μεσαία γραμμή.
Π.Θ.

Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)

Κίτρινες κάρτες: Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης - Σαρ, Γκέρσον, Γιοβάνοβιτς, Μπολάτ

Κόκκινη κάρτα: Σιμάο

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρουκάβινα (71' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο (46' Σαλπιγγίδης), Νίνης (46' Καραγκούνης), Σισέ

Σταντάρ Λιέγης (Ντ' Ονόφριο): Μπολάτ, Καμοτσάτο, Ράμος, Σαρ, Γκέρσον, Νικέζ (67' Μανγκαλά), Ντεφούρ (21' Καρσέλα-Γκονσάλες), Βίτσελ, Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (79' Νταλμά), Μποκανί

Φάσεις και γκολ:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ