Στην Γερμανία βρίσκεται ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Μπάγιερν Μονάχου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champion's League και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι, το παρών από πλευράς ερυθρολεύκων έδωσαν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και ο Πορτογάλος προπονητής Μάρκο Σίλβα.
 Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα προέρχεται από απραξία δυο εβδομάδων, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι η ομάδα του δεν είναι προετοιμασμένη για τον ρυθμό του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Θεωρεί τον ευατό του υπερήφανο για την θέση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός αλλά και για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους ο Πέπε Γκουρδιόλα αναμένεται να παρατάξει την Μπάγιερν με 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νόιερ, στην άμυνα η τετράδα Αλάμπα, Μπενατία, Μαρτίνεζ, Λαμ, στην μεσαία γραμμή οι Αλόνσο- Βιντάλ ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Ντάγκλας Κόστα και Άριεν Ρόμπεν, σε ρόλο ελεύθερου παίκτη κοντά στην μεγάλη περιοχή ο Μίλερ, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Λεβαντόφσκι, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τζερόμ Μπόατενγκ στην περίπτωση που προτιμηθεί από τον Τσάβι Μαρτίνεζ.
 Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παίξει με 4-3-3, με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Αρτούρ Μασουακού, Δημήτρης Σιόβας, Μανουέλ Ντα Κόστα και Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Παϊτίμ Κασάμι και Εστεμπάν Καμπιάσο, στα άκρα οι Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κόουτο Ζούνιορ και Φέλιπε Πάρντο, ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγιε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κώστας Φορτούνης στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Φέλιπε Πάρντο. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Τσόρι Ντομίνγκεζ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Στέφανος Καπίνο, Γιάννης Μανιάτης, και Λεάντρο Σαλίνο.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ματίας Κλασένιους και Ντάνιελ Γουάνμαρκ, επιπρόθετοι βοηθοί θα είναι οι Στέφαν Γιοχάνεσον και Μάρκους Στρόμπεργκσον, ενώ τέταρτος είναι ο Μεχμέτ Κουλούμ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΟΤΕ Sport 2.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ