ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.11.15


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Champion's League. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Κροατία επικρατόντας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-1 έπειτα από γκολ του Μπράουν Ιντέγιε και πλέον μπορούν να ελπίζουν σε συνέχεια της Ευρωπαϊκής τους πορείας.
 Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Μάρκο Σίλβα και με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στην άμυνα στο πρώτο εικοσάλεπτο του ημιχρόνου. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία της Κροατικής ομάδας με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έπαιζε αρκετά υπομονετικά, πρόσεχε την άμυνα του και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους.
 Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την διαφορά ότι η Ντινάμο έκανε πιο αισθητή την παρουσία της στα πρώτα λεπτά, όμως ο Ολυμπιακός έκανε και αυτός τις δικές του ευκαιρίες.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει, όταν η Ντιναμό έχασε ευκαιρία να πετύχει τέρμα, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ όταν στο 79΄ ο Σιόβας έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Ιντέγιε, ο οποίος από πλάγια θέση έφτασε σε θέση για σουτ και νίκησε τον Εντουάρντο.
 Ο Σίλβα λίγα λεπτά αργότερα απέσυρε τον Πάρντο και πέρασε στην θέση του τον Σαλίνο, ενώ στο 90 άλλαξε τον Σεμπά με τον Ντα Κόστα.
 Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με ευκαιρίες των Τσόρι και Σεμπά, όπως και η Ντιναμό είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Ενρίκες ένα λεπτό πριν το ενενηντάλεπτο.
 Αρκετά αποτελεσματική ήταν η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού με τους Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι να ελέγχουν τις φάσεις, αρκετά καλός ο Μποτία που είχει τον έλεγχο του παιχνιδιού στον αέρα, αρκετά καλός και ο Μασουακού ενώ ο Ιντέγιε πέρα από το γκολ έκανε αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο. Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό ο οποίος την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ντιναμό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Γήπεδο: Μάξιμιρ (Ζάγκρεμπ)
Διαιτητής: Ταλιαβέντο, Βοηθοί: Τζαλαντίνι, Πασέρι. Βοηθοί περιοχής: Βαλέρι, Ντοβέρι. Τέταρτος διαιτητής: Ντι Φιόρε (όλοι από Ιταλία)
Γκολ: Ιντέγε (79')
Κάρτες: Ταραβέλ (41'), Ελαμπντελαουί (75'), Σουντανί (80'), Σιόβας (81')

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Εντουάρντο, Μάτσελ, Ταραβέλ, Άντολιτς, Πίβαριτς, Γκονσάλο Σάντος, Ρογκ (87' Τσόριτς), Πάουλο Μασάντο, Χόντζιτς (60 Πιάτσα) Σουντανί, Χούνιορ Φερνάντες (72' Ενρίκες)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72 Ντομίνγκες), Σεμπά (90' Ντα Κόστα), Πάρντο (83' Σαλίνο), Ιντέγε

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ