ΜΙΤΣΕΛ: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.12.14


Με στόχο την νίκη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε στο Γ. Καραϊσκάκης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη, ενώ με πιθανή νίκη της Ατλέτικο στην Ιταλία και σε συνδυασμό με δική τους στον Πειραιά, μπορούν να προκριθούν στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο προπονητής των ερυθρολεύκων τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κατεβαίνει να πάρει την νίκη, γνωρίζει και σέβεται την Μάλμε και έχει καταστρώσει τα σχέδια του για την νίκη.

Σε ότι αφορά τον προπονητή των Σουηδών Άγκε Χαρέιντε, ο στόχος της Μάλμε είναι να πάρει την νίκη, επικαλέστηκε μάλιστα την στατιστική λέγοντας πως ο Ολυμπιακός χάνει ένα παιχνίδι στην έδρα του. Πιθανότερο σχήμα είναι το 4-4-2 με τους Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα η τετράδα των Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χελάντρερ, Τίνερχολμ, στην μεσαία γραμμή οι Χάλστι και Αντού, στα άκρα οι Φόρσμπεργκ και Έρικσον, ενώ στην επίθεση ο Ρόζερμπεργκ με τον Θέλιν.

Από την πλευρά του ο Μίτσελ αναμένεται να επιλέξει το 4-3-2-1.
Κάτω από τα δοκάρια των ερυθρολεύκων θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα οι Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Ερίκ Αμπιντάλ, Αρτούρ Μαζουακού, στην μεσαία γραμμή ο Ντέλβιν Εντιγκά σε ρόλο αμυντικού χαφ και θα έχει μπροστά του τον Γιάννη Μανιάτη και τον Παϊτίμ Κασάμι, σε ρόλο επιτελικού επιθετικού θα βρίσκεται ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, στην δεξιά πλευρά των χαφ ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Κώστας Μήτρογλου στην θέση του σέντερ φορ. Στο αρχικό σχήμα διεκδικού θέση ακόμα ο Χόρχε Μπενίτεθ και ο Ιμπραϊμ Αφελάι. Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι  Μπάλαζ Μέγιερι, Τάσος Αυλωνίτης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Γιαννούλης, Λεάντρο Σαλίνο, Δημήτρης Σιόβας και Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μικαέλ Ανονιέ και Λορέντ Στιέ, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Άντονι Γκοτιέ και Ολιβιέ Θουά, ενώ τέταρτος ο Χιχάμ Ζακρανί.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports 2.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ