ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΛΜΕ 4-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.12.14


Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της πρωταθλήτριας Σουηδίας στο Γ. Καραϊσκάκης, έφτασαν τους 9 βαθμούς στον όμιλο τους και θα συνεχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Europa League.
Από την αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του ρυθμού και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Φουστέρ στο 22'. Οι Σουηδοί παρεταγμένοι με ένα 4-4-2 στόχευαν περισσότερο στις αντεπιθέσεις, ειδικά από τα άκρα της άμυνας όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν προβλήματα.
 Στην επανάληψη και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού που ήθελε τον Ολυμπιακό να πετύχει γκολ, η Μάλμε ήταν τελικά η ομάδα που πέτυχε τέρμα με τον Κρούν στο 59'.
 Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 63' όταν ο Τσόρι Ντομίνκεζ με τεχνική λόμπα νίκησε τον Όλσεν και έκανε το 2-1, όμως οι Σουηδοί μείωσαν με τον Ρόζεμπέργκ στο 81.
Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να παίζει επιθετικά και πήρε προβάδισμα με τον Μήτρογλου στο 87' ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Αφελάι στο 90'.
Αρκετά καλή εμφάνιση από τους Φουστέρ, Τσόρι και Κασάμι, με προβλήματα η αμυντική γραμμή όμως ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε την νίκη που τον φέρνει στους ισχυρούς του Europa League.


Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Βοηθοί: Μικαέλ Ανονιέ, Λοράν Στιν (Γαλλία)
Βοηθοί περιοχών: Άντονι Γκοτιέ, Ολιβιέ Τουάλ (Γαλλία)
Γκολ: 22 Φουστέρ, 63' Ντομίνγκες, 87΄Μήτρογλου, 90 Αφελάι- 59' Κρουν, 81'΄Ρόζεμπεργκ
Κάρτες: Ερικσον (28), Χελάντερ (69), Χάλστι (71'), Κόκκινη: Αντού (90+)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι, Φουστέρ (77' Αφελάι), Ντομίνγκεζ (90 Σιόβας), Μήτρογλου (87΄Μπενίτες)

Μάλμε (Χαρέιντε): Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Κονατέ (56 Κρουν), Χάλστι, Χελάντερ, Έρικσον (75' Tερν), Αντού, Τίνερχολμ, Φόσμπεργκ, Ρόσεπεργκ, Τέλιν (80 Τσιμπίτσκι)


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ