ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.12.14


Δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός στο Βιθέντε Καλντερόν και γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.
Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία και πίεσε την άμυνα του Ολυμπιακού η οποία δώρισε δυο γκολ στην ομάδα του Σιμεόνε στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά. Στο 9ο' λεπτό ο Ρομπέρτο πάσαρε μέσα στην περιοχή σε παίκτη της Ατλέτικο (Γκάμπι), ο οποίος γύρισε στον Ραούλ Γκαρθία και από κοντά έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ των Ισπανών ήρθε στο 38' όπου σε σέντρα του Ανσάλντι από την αριστερή πλευρά ο Μποτία εκτίμησε λάθος την φάση, την οποία εκμεταλλεύθηκε ο Μάντζουκιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.
 Στην επανάληψη ο Μάντζουκιτς στο 62' με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο γκολ των Μαδριλένων, ενώ στο 65 ο διεθνής Κροάτης για μια φορά νίκησε στον αέρα την άμυνα του Ολυμπιακού και σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

 Ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να σταθεί μόνο στα λάθη της άμυνας του αλλά κυρίως στο πως οι παίκτες του αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως η παθητική στάση άμυνας και η άνευρη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο είναι στοιχεία που θα πρέπει να προβληματίσουν τον Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του αγώνα, οι παίκτες του φάνηκαν λίγοι απέναντι στην Ατλέτικο και ουδείς ποδοσφαιριστής του δεν ξεχώρισε.

Μαθηματικά οι ερυθρόλευκοι έχουν ελπίδες πρόκρισης, αρκεί να νικήσουν την Μάλμε στο Γ. Καραϊσκάκης και να περιμένουν νίκη της Ατλέτικο στο Τορίνο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους από την Σουηδική ομάδα για να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη.

Γήπεδο: "Βιθέντε Καλδερόν"
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (GER)
Βοηθοί: Μίκε Πίκελ (GER), Τόρστεν Σίφνερ (GER)
Γκολ: 9' Ραούλ Γκαρθία, 38', 62' & 65' Μάντζουκιτς / -
Κάρτες: 15' Ανσάλντι, 86' Χιμένες / 53' Εντινγκά, 56' Φουστέρ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Σιμεόνε): Μογιά, Χουανφράν, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γοδίν, Ανσάλντι, Τιάγκο Μέντες (46' Μάριο Σουάρεθ), Γκάμπι, Τουράν (66' Ραούλ Χιμένες), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (69' Γκριεζμάν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (46' Φουστέρ), Αφελάι (46' Κασάμι), Ντομίνγκες (72' Μπουχαλάκης), Μήτρογλου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ