Μάλμε - Ολυμπιακός 2-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.10.14



Δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Σουηδία οι ερυθρόλευκοι απέναντι στην Μάλμε. Με αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή, κόντρα διαιτησία αλλά και λάθος διαχείριση του παιχνιδιού από τον Μίτσελ χάθηκε η ευκαιρία για να διατηρήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

 Ο Μίτσελ επίλεξε να ξεκινήσει δίχως τον Τσόρι Ντομίνκεζ στο αρχικό σχήμα προτιμώντας τον Εντιγκά, ενώ ο Αφελάι είχε περισσότερο ρόλο περιφερειακού επιιθετικού παρά εξτρέμ.

Οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς μαζί με τον Εντιγκά ήταν η τριάδα της μεσαίας γραμμής σε ρόλο δεξιού μέσου τοποθετήθηκε ο Κασάμι.

 Στην αρχή του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν καλός στην εκτέλεση. Οι Σουηδοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Ρόζενμπέργκ στο 42'. Η φάση ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα της Μάλμε ο οποίος με βαθιά μπαλιά στόχευσε προς την μεγάλη περιοχή, ο διεθνής σουηδός επιθετικός εκμεταλεύθηκε την ασυνενοησία του Μποτία με τον Ρομπέρτο και έκανε το 1-0.

 Ο Μίτσελ πέρασε τον Ντομίνγκεζ στην επανάληψη στην θέση του πολύ καλού Εντιγκά με σκοπό οι ερυθρόλευκοι να γίνουν πιο απειλιτικοί για την εστία της Μάλμε. Στο 56' ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση όταν ο Ρώσος διαιτητής αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Ελληνικής ομάδας σε ανατροπή του Μανιάτη μέσα στην περιοχή της Μάλμε. Να σημειωθεί πως μέχρι και ο προπονητής της Μάλμε παραδέχθηκε πως έπρεπε να καταλογιστεί η παράβαση στην συνέντευξη τύπου.

 Ο Ολυμπιακός πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως οι Σουηδοί ήταν αυτοί που πέτυχαν ένα δεύτερο τέρμα εκμεταλευόμενοι ένα ακόμα λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Βαθιά μπαλιά του Όλσεν, ο Μιλιβόγιεβιτς έχασε την κεφαλιά, ακολούθησε λάθος του Αμπιντάλ και ο Ρόζενμπέργκ έκανε το 2-0.

 Αναμφίβολα η διαιτησία του Καράσεφ έπαιξε τον ρόλο της στην αναμέτρηση, όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σταθεί περισσότερα στα λάθη της άμυνας του και δη στην όλη λειτουργία της αμυντικής γραμμής. Επίσης ο Μίτσελ θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα της κάθετης κάλυψης των ακραίων μπακ στα σέντερ μπακ. Από την αριστερή πλευρά ο Μαζουάκου έχει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά απ' ότι ο Ελαμπντελαουϊ.


Γκολ: 42', 82' Ρόσενμπεργκ

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ(Ρωσία)

Βοηθοί: Άντον Αβεριάνοβ (Ρωσία), Τίκχον Καλούνγκιν (Ρωσία)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Αλεξέι Νικολάεβ (Ρωσία), Βιτάλι Μέσκοβ (Ρωσία)

Κάρτες: 69' Άντου / 47' Αφελάι, 56' Μανιάτης, 68' Μιλιβόγιεβιτς


Μάλμε (Χαρέιντε): Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Χέλαντερ, Ρικαρντίνιο, Άντου, Χάλστι, Θέλιν, Φόρσμπεργκ (90+2' Ράκιπ), Έρικσον (75' Τσιμπίτσκι), Ρόσενμπεργκ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί. Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού. Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά (57' Ντομίνγκες), Μανιάτης, Κασάμι (69' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου (79' Διαμαντάκος).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ