ΜΙΤΣΕΛ: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.10.14

Την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους θα υποδεχθεί απόψε ο Ολυμπιακός στο Γ. Καραϊσκάκης και με νίκη απέναντι στην ισχυρή αντίπαλο του θα βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θερμού. Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου από πλευράς Ολυμπιακού παρεβρεύθηκαν ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μίτσελ Γκονζάλες και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.
Ο Μίτσελ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει ανταγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο, ενώ όσον αφορά τα γκολ που δέχεται τελευταία ο Ολυμπιακός, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δεν είναι πρόβλημα μόνο από έναν παίκτη αλλά ευθύνεται όλη η ομάδα. Σε ότι αφορά τα πλάνα του για την αναμέτρηση ο κ. Μίτσελ δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του, ενώ σε ερώτηση που αφορά την διάταξη της Γιουβέντους που συνηθίζει να παίζει με 3 αμυντικούς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν ομάδα η οποία αγωνίζεται με 3 στόπερ, ενώ τόνισε πως η Ιταλική ομάδα γνωρίζει πολύ καλά πως να συνδυάζει το σχήμα της σε επίθεση και άμυνα.
  Από την πλευρά του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο του, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα, ενώ έχει καταλήξει στις περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα.
 Αν και η Γιουβέντους αγωνίζεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με 3 κεντρικούς αμυντικούς, ο Αλέγκρι εθχές μίλησε πως η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει τέσσερις, ενώ δεδομένη θεωρεί την παρουσία των Βιντάλ και Τέβες.
Πάντως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην χθεσινή προπόνηση δοκίμασε το 3-5-2 με τους Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους Ογκμπόνα, Μπονούτσι και Κιελίνι, προωθημένα μπακ από δεξιά ο Λιχτάινερ, αριστερά ο Ασαμόα, στην μεσαία γραμμή οι Μαρκίζιο, Βιντάλ και Πογκμπά είναι οι επικρατέστεροι με τον Πίρλο να διεκδικεί θέση από την αρχή, ενώ στην επίθεση ο Τέβες θα πλαισιωθεί με έναν εκ' των Μοράτα-Γιορέντε.
 Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα αγωνιστεί με 4-4-1-1. 
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα θα υπάρχει η τετράδα των Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλμπέρτο Μποτία, Έρικ Αμπιντάκ και Αρτούρ Μασουακού, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Γιάννης Μανιάτης, Παϊτίμ Κασάμι, που θα έχουν μπροστά τους τον Τσόρι Ντομίνκεζ, αριστερά σε ρόλο δεύτερου επιθετικού θα βρίσκεται ο Ιμπραϊμ Αφελάι και στην επίθεση ο Κώστας Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Τσόρι Ντομίνκεζ διεκδικούν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Τζίμι Ντουρμάζ. Στην αποστολή των ερυθρολεύκων έχουν συμπεριληφθεί οι Μπάλαζ Μέγιερι, Τάσος Αυλωνίτης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Γιαννούλης, Ντέλβιν Εντιγκά, Λεάντρο Σαλίνο και Δημήτρης Σιόβας.

 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίλοβαν Ρίτσιτς και Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς, επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Ντανίλο Γκρούτζιτς και Ντέγιαν Φιλίποβιτς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντέγιαν Πέτροβιτς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ