Χαλάει του Τζαβέλλα, κοντά σε Νίνη.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.8.13


Παρά το γεγονός ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε εχθές στην Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό, κάτι που χάλασε προς το παρών την συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα.

Σε ότι αφορά τον Σωτήρη Νίνη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον ποδοφαιριστή όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για οριστική συμφωνία. Βάση πληροφοριών ο διεθνής μέσος θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού και ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει μέρος του συμβολαίου του (περίπου 250χιλ ευρώ), με την Πάρμα να καλύπτει το υπόλοιπο, το οποίο ανέρχεται στις 750χιλ. το χρόνο.

 Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σταματούν εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση στον Αλεξάντερ Μάντλουνγκ, τον 31χρόνο κεντρικό αμυντικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βόλσμπουργκ.
 Πέραν του Μάντλουνγκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ έχει ενδιαφερθεί για τον 21χρόνο Γερμανό αμυντικό μέσο της Μίλαν, Αλεξάντερ Μέρκελ ο οποίος εκπροσωπείται από τον μάνατζερ του Πάμπλο Πιάτι ενώ στην Ιταλίγα γίνεται λόγος για συζητήσεις με την Τζένοα για την απόκτηση του 25χρόνου Χιλιανού μεσοεπιθετικού Κριστομπάλ Χορκέρα.
 Τέλος ο Χούμπ Στέφενς έχει υπό δοκιμήν τον 22χρόνο Αργεντίνο Γκαστόν Κάμπι, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και ανήκει στην Ρασίνγκ Κλούμπ.. Ο παίκτης θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες και εφόσον πείσει τον Ολλανδό τεχνικό αναμένεται να αποκτηθεί

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ