Παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρούνται οι Ντέλβεν Εντιγκά και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.
Ο Εντιγκά κατέφθασε εχθές στην χώρα μας συνοδευόμενος από το υψηλόβαθμο στέλεχος των ερυθρολεύκων Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ αργά εχθές το βράδυ η Μπαστιά ανακοίνωσε την μεταγραφή του Γιαταμπαρέ στους ερυθρόλευκους έναντι 2.2 εκάτ. ευρώ.
Σε ότι αφορά τον Εντιγκά, ο παίκτης αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς που φτάνει τα 3,5εκάτ. ευρώ.

Πάει και για τρίτο...
Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να αποκτήσει και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σε περίπτωση που υπάρχει πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσφέρει 4εκάτ. για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, οι ερυθρόλευκοι δεν αποκλείεται να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για τον Γιοχάν Μολό της Νανσί, ποδοσφαιριστή του οποίου την αξία του εκθειάζει ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών Πιέρ Ισσά.  Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει και κίνηση για ακόμα μεγαλύτερο όνομα όπως αυτό του Πάμπλο Πιάτι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Βαλένθια και προτάθηκε μετά το φιλικό των ερυθρόλευκων με τις "νυχτερίδες".
Επίσης ένα ακόμα όνομα που ενδέχεται να απασχολήσει τους ερυθρόλευκους είναι ο Ισπανός μέσος Απόνιο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Σαραγόσα, όμως η απόκτηση του θα εξαρτηθεί από την παραμονή του Μασάντο μιας και αγωνίζονται στην ίδια θέση.


Ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλων αποχωρήσεων
Πέραν του Γιάννη Φετφατζίδη, για τον οποίο θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα οι ερυθρόλευκοι, υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις.
Ο Χοσέ Χολέμπας είναι μάλλον απίθανο να μετακομίσει στην Τουρκία καθώς η Μπεσικτάς ολοκληρώνει τον δανεισμό του Μπούντερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως είναι πιθανό να έρθει και άλλη πρόταση για τον διεθνή μπακ.
Επιπροσθέτως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο του Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, ενώ με βάση το ρεπορτάζ υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσικές ομάδες, όπως παραδέχθηκε προ ημερών ο μάνατζερ του.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ