Κοντά στον Ν'ζονζί & τα δεδομένα για αρ. χαφ (video)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.8.12

Κοντά σε συμφωνία με την Μπλάκμπεργκ για τον δανεισμό του 23χρόνου αμ. χαφ Στήβεν Ν' Ζονζί βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι. Σε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις βρίσκονται από εχθές άνθρωποι του Ολυμπιακού με τους ομόλογους τους της Μπλάκμπερν και επιτεύχθηκε κατ' αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί πριν 2 χρόνια μιας και είχε αποτελέσει εισήγηση του σκάουτερ Δημήτρη Μπαρμπαλιά και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσουν με την Μπλάκμπερν. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στόουκ Σίτυ αλλά και της Φούλαμ, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα βρίσκεται μια ανάσα από τους ερυθρόλευκους. Ο Ν'Ζονζι έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στην θέση του αμ. χαφ και τα τρια τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Μπλάκμπερν. Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε σε 34 αγώνες με τους Ρόβερς όπου σημείωσε 2 γκολ και είχε 5 ασσίστ.




Τα δεδομένα για αρ. χαφ
Μια ακόμα περίπτωση που προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός είναι του Ρικάρντο Κουαρέσμα της Μπεσικτάς. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Τουρκία εδώ και δυο ημέρες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος διαπραγματεύεται τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τον Τουρκικό σύλλογο. Ο 28χρόνος διεθνής Πορτογάλος βρίσκεται σε κόντρα με τον προπονητή του Κάρλος Καρβαλιάλ εδώ και αρκετό καιρό και δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Τουρκικής ομάδας. Ωστόσο πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση καθώς τοσο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά υψηλό (πάνω από 3.5εκάτ. ευρώ) όσο και τα χρήματα που ζητά ο Τουρκικός σύλλογος είναι αρκετά. Η πρόταση των ερυθρολεύκων είναι να καλύψουν κατά 50% τις απολαβές του ποδοσφαιριστή και να τεθεί μια οψιόν που δεν θα ξεπερνά τα 4εκάτ. ευρώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία - θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν κοντά στην απόκτηση του Κουαρέσμα το καλοκαίρι του 2009 όταν ο Πορτογάλλος αγωνιζόνταν στην Ίντερ, όμως έχει προκύψει διαφορά με τον Τουρκικό σύλλογο, ο οποίος αξιώνει περισσότερα από 7εκάτ. ευρώ για την παραχώρηση του κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την συγκεκριμένη θέση, όπως ο Ράϊαν Μπάμπελ της Χόφενχαϊμ, ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ καθώς και με άλλους ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ