Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έπειτα από την στασιμότητα που υπήρχε με τις περιπτώσεις Νενέ και Τζιοβάνι Ντος Σάντος που δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στην Ελλάδα, στρέφεται σε δυο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Τσέλσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν μιλήσει με τον Ισραηλινό Γιόσι Μπεναγιούν και περιμένουν εντός της ημέρας απάντηση από τον 32χρόνο ποδοσφαιριστή τον οποίο διεκδικεί και η ΚΠΡ. Ο Μπεναγιούν πέρυσι είχε δωθεί δανεικός στην Άρσεναλ όπου αγωνίστηκε σε 19 αγώνες και πέτυχε 4 γκολ.
Πέραν του Μπεναγιούν, επαφές γίνονται με τον Λονδρέζικο σύλλογο για τον 21χρόνο Γκάελ Κακουτά. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από το Στάμφορντ Μπρίτζ μιας και δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής και προτιμά να επιστρέψει στην Γαλλία. Τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την Μαρσεϊγ να ενδιαφέρεται για τον παίκτη ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Ισπανού μπάκ Αθπιλικουέτα, όμως η Τσέλσι δεν φαίνεται διατεθιμένη να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο καθώς προτιμά να πάρει κάποια οικονομικά ανταλλάγματα για τον παίκτη. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει μια συμφωνία δανεισμού με μεγάλη οψιόν και δεχθεί ο παίκτης να παίξει στην Ελλάδα ίσως έχει κάποιες πιθανότητες για την συγκεκριμένη μεταγραφή.
Μια ακόμα περίπτωση είναι αυτή του Γιόναθαν Λεζάρ της Τέρεκ Γκρόζνι. Ο 25 χρόνος Βέλγος εξτρέμ, έχει προταθεί από τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστιάν Ενροτό ο οποίος έχει εγγυηθεί στους ερυθρόλευκους για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή και τονίζει πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα σχετικά χαμηλό ποσό, μιας και ο παίκτης επιθυμεί να φύγει από την Ρωσική ομάδα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ