Την τέταρτη ομάδα του Ισπανικού πρωταθλήματος Μάλαγα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός για τον προκριματικό γύρο των ομίλων του Champions League. Η Ισπανική ομάδα μπορεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα έπειτα από την αποχώρηση των Αράβων επενδυτών, παραμένει όμως ένα ισχυρό εμπόδιο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Οι πράσινοι ωστόσο ακόμα και με αποκλεισμό έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League έπειτα από την νίκη που πέτυχαν επί της Μάδεργουελ με 3-0 πριν λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο τυχερός της κλήρωσης καθώς θα αντιμετωπίσει την Ραπίντ Βιένης και θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League για τρίτη συνεχόμενη φορά. Ο Δικέφαλος του Βορρά στον προηγούμενο γύρο νίκησε δυο φορές την Ισραηλινή Μπνέι Γιεχούντα με 0-2 στο Ισραήλ και 4-1 στην Τούμπα.

Δύσκολο το έργο του Ατρόμητου, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βρετανική Νιούκασλ, η οποία στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει 2 φορές Ελληνικές ομάδες και μάλιστα την ίδια χρονιά. Τον Πανιώνιο στους ομίλους του Europa League και τον Ολυμπιακό για την φάση των 16 του ίδιου θεσμού και σημείωσε 3 Νίκες.

Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε εκτός διοργανώσεων έπειτα από την λευκή ισοπαλία με την Μαρίτιμο. Το πρώτο ματς στην Τρίπολη είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ