AEK - Στούρμ Γκράτς 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.9.11

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ και είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η αποβολή του Τραϊανού Δέλλα στο 53ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε της ισορροπίες στο παιχνίδι και η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο φινάλε του αγώνα από την Αυστριακή Στούρμ Γκράτς. Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος της δεν φάνηκε να την απειλεί. Το γκολ ήρθε στο 50' από τον Κάρλος όμως τρια λεπτά αργότερα ο Δέλλας αποβλήθηκε και ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει το πλάνο του με αποτέλεσμα η Αυστριακή ομάδα να κερδίσει μέτρα στον χώρο του κέντρου να δημιουργήσει ευκαιρίες και να κάνει την ζημιά με τον Μπουρκστάλερ στο 87' και τον Χαάς στο 92'.

Σκόρερ: Κάρλος (50') --- Μπουργκστάλερ (87'), Χάας (92')
Κίτρινες: Λαγός, Δέλλας, Μπούκβα, Κάλα, Χάας
Κόκκινες: Δέλλας (53'-2η κίτρινη)
Δοκάρια:----
Διαιτητής: Πρόμπερτ (Αγγλία)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Λαγός, Κάλα, Δέλλας, Κοντοές, Βάργκας, Γκερέιρο (55' Μπουγαϊδης), Λεονάρντο (66' Κλωναρίδης), Γκούντγιονσεν, Κάρλος, Μπέλεκ

Στουρμ Γκρατς (Φόντα): Τσάβλινα, Ποπκχάτζε, Βέμπερ, Σάμπικς, Ντούντιτς, Μπουργκστάλερ, Κάιντζ (73' Χάας), Στάντφεστ, Μπόντουλ, Στανγκλ (57' Σάμουελ), Βολφ (40' Μπούκβα)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ