ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ 0-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.9.11

Αρκετά υποτονικός παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του για τους ομίλους του Champions League και γνώρισε την ήττα από την Μαρσείγ με γκολ που πέτυχε ο Γκονζάλες στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι ερυθρόλευκοι φανερά επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία έπαιξαν καλά στο πρώτο 30λέπτο όμως προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους και οι φιλοξενούμενοι πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο. Λίγες οι φάσεις μπροστά από την εστία του Μαντατά με τον Κέβιν Μιραλάς να είναι τις περισσότερες φορές ο εκφραστής των προσπαθειών που έκαναν οι ερυθρόλευκοι ενώ ευκαιρία να χριστεί σκόρερ έχασε και ο Ράφικ Τζιμπούρ που πέρασε ως αλλαγή στο 55'. Αν και οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να παίξουν καλύτερα ήταν φανερό πως για το επίπεδο της οργάνωσης ήταν ανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν στον ρυθμό του αγώνα.

Σκόρερ: Γκονζάλες (51')
Κίτρινες: Μιραλάς, Μορέλ, Aμαλφιτανό, Α. Παπαδόπουλος, Αϊγιού
Κόκκινες: Φανί (91' απευθείας)
Δοκάρια: Ρεμί (37')
Διαιτητής: Προένσα (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Μοδέστο, Φέισα (68' Μακούν), Αμπντούν, Γιέστε (55' Τζιμπούρ), Φουστέρ (68' Ιμπαγάζα), Μιραλάς

Μαρσέιγ (Ντεσάν): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Τραορέ, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (81' Φανί), Γκονζάλες (76' Καμπορέ), Αμαλφιτανό, Ρεμί (69' Αϊγιού)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ