Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-1 Άξιζε κάτι παραπάνω

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.9.11

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση σε Αγγλικό έδαφος δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον χθεσινό αγώνα με την Άρσεναλ.
Οι ερυθρόλευκοι αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν ευκαιρία με τον Φουστέρ στο 4ο λεπτό, ένα λάθος της άμυνας έφερε τους “κανονιέρηδες” να παίρνουν κεφάλι στο σκορ πέντε λεπτά αργότερα με τον Τσάμπερλεϊν. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει κάτι το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα έκανε ο Αντρέ Σάντος για την Άρσεναλ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμα λάθος της άμυνας. Αν και προδιαγράφονταν μια εφιαλτική βραδιά για τον Ολυμπιακό, με την άμυνα σε κακή κατάσταση και σε συνδυασμό με την ψυχολογία που είχε διαμορφωθεί ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει στην αντεπίθεση και να πετύχει ένα γκολ στο 27 με κεφαλιά του Ντάβιντ Φουστέρ. Το γκολ αυτό έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την μάχη στον χώρο του κέντρου, να πιέσει ψηλά, να δημιουργήσει ευκαιρίες επιτιθέμενος με ποικίλους τρόπους, όμως να μην είναι εύστοχος στην τελική προσπάθεια.
Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό χάνοντας την ευκαιρία να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι με το σουτ του Μιραλάς στο 48' και του Τοροσίδη στο 65' όταν έπειτα από ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Σανιά. Η ισοφάριση δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ και το μόνο που πρέπει να κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι είναι η εμφάνιση τους στο “Έμιρατς”. Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στην έδρα ενός αντιπάλου όπως η Άρσεναλ να καταφέρνει μια ομάδα να έχει περισσότερες ευκαιρίες και σουτ για το γκόλ. Σύμφωνα με τα στατιστικά η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο για τον Ολυμπιακό, είχε 10 σουτ στην εστία και ο Ολυμπιακός 15, ενώ η Ελληνική ομάδα είχε και περισσότερα κόρνερ. Τι να το κάνεις όμως, σε αυτή την περίπτωση τα στατιστικά αποτυπώνουν μεν την εικόνα του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό, δεν δίνουν όμως ένα θετικό αποτέλεσμα.
RedArmy7 by Thrylos-Fans.net

Σκόρερ: Τσάμπερλέιν (9'), Σάντος (20') --- Φουστέρ (27')
Κίτρινες: Ροζίτσκι, Χολέμπας, Φουστέρ, Αρτέτα, Τζιμπούρ
Κόκκινες:------
Δοκάρια: Τοροσίδης (65')
Διαιτητής: Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Σονγκ, Σάντος, Φρίμπονγκ, Ροζίτσκι, Αρτέτα, Αρσάβιν (83' Γκιμπς), Τσάμπερλεϊν (67' Ράμσεϊ), Σαμάκ (71' Φαν Πέρσι)

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Φέισα, Ορμπάιθ (75' Μοντέστο), Ιμπαγάσα, Φουστέρ (80' Πάντελιτς), Μιραλάς (75' Αμπντούν), Τζιμπούρ


Goals & Highlights Arsenal 2-1 Olympiakos... by VIVAGoals

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ