Πιθανότητες για μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.7.11

Αν και επίσημα από την διοίκηση των ερυθρολεύκων έχει διαρρεύσει πως τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας έχουν μείνει στάσιμα καθώς αναμένεται η εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε έπειτα από τα φιλικά στο Έρμελο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να τους δώσουν λύσεις στην μεσαία γραμμή.
Σε χθεσινό δημοσίευμα της Πορτογάλλικής A' Bola αναφέρεται πως ο πιθανότερος προορισμός του Αλμπέρτο Θαπατέρ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για έναν 26χρόνο κεντρικό μέσο ο οποίος διακρίνεται για την οργάνωση παιχνιδιού ενώ έχει και ανασταλτικές ικανότητες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι στάντ-μπαϊ και περιμένει το "οκ" του Βαλβέρδε για να κατηφορίσει στον Πειραιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση των ερυθρολεύκων.
Μια ακόμα περίπτωση που έχει προταθεί πρόσφατα είναι αυτή του 31χρόνου Πάουλο Ασουνσάο που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς απέκτησε τον Τιάγκο Καρντόσο από την Γιουβέντους, ενώ πάντα υπόψιν υπάρχουν οι περιπτώσεις των Πόουλσεν, Μαχαμαντού Ντιαρά αλλά και του Αλέξανδρου Τζιώλη.
Σε κάθε περίπτωση την τελική εισήγηση για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή θα την κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από την επιστροφή της ομάδας από το Έρμελο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ