Μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.7.11


Αύριο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Έλφαρ Φρεϊρ Χέλγκασον για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Η μεταγραφή του 22χρόνου Ισλανδού αμυντικού θα κοστίσει 100.000ευρώ και ανάλογες θα είναι οι απολαβές του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Βελτιωμένη πρόταση έκανε η ΑΕΚ στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεσμεύθηκε να απαντήσει έως την Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ προσφέρει κλειστό τριετές με πάγιες απολαβές 255χιλ, 290χιλ και 330χιλ ευρώ αντίστοιχα συν κάποια μπόνους, ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 3-4εκάτ. ευρώ. Θυμίζουμε πως ο Μανωλάς ζητούσε 450χιλ ως πάγιες απολαβές και υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Ο Σοϊλέδης και ο Βέγκα...
Ό Άρης Σοϊλέδης φαίνεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του αρ. χαφ. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα είναι ο Φερνάντο Βέγκα της Ρεάλ Μπέτις στην οποία αγωνίζεται από το 2006 μετρώντας 115 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τερματοφύλακας
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Κροάτη Βέντραν Ρούνιε και περιμένει άμεση απάντηση από τον 35χρόνο πρώην πορτιέρο της Λανς. Εναλλακτικές λύσεις είναι ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας και ο πρώην ερυθρόλευκος Ούρκο Πάρντο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ