ΣΙΛΒΑ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.9.15


Στο Λονδίνο και απέναντι στην Άρσεναλ θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός για τα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champion's League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντς πως η ομάδα του δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα παιχνίδι σκεπτόμενη ότι δεν θα νικήσεις. Επίσης αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση. ενώ σχολίασε την άποψη του Αρσέν Βενκέρ πως ο Ολυμπιακός θα κατέβει αμυντικά αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει την ταυτότητα του, αλλά θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι όπως το έκανε και στον αγώνα με την Μπάγιερν.

 Σε ότι αφορά την Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενκέρ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσέχ, στην άμυνα η τετράδα Μονρεάλ, Κοσιενλί, Μέρτεσάκερ και Μπελερίν.
Στην μεσαία γραμμή οι Κοκλέν και Καθόρλα όπου θα έχουν μπροστά τους τον Οζίλ, στα χαφ θα βρίσκονται οι Σάντσεζ και Ράμσεϊ, ενώ στην επίθεση ο Γουόλκοτ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκάμπριελ αντί του Μέρτερσάκερ.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παραταχθεί επίσης με 4-2-3-1 με τους Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλμπέρτο Μποτία, Δημήτρης Σιόβας και Αρτούρ Μασουακού, στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Εστεμπάν Καμπιάσο και Παϊτίμ Κασάμι, σε ρόλο επιτελικού χαφ θα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, στα χάφ οι Σεμπστιάο ντε Φρέιτας Κοούτο Τζούνιορ και Φέλιπε Πάρντο ενώ στην επίθεση ο Ιντέγιε Μπράουν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λεάντρο Σαλίνο στην περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός θελήσει να παίξει με τρεις παίκτες στο κέντρο και σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Σεμπά. Η αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνεται από τους Μάνουελ Ντα Κόστα, Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκεζ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες, Στέφανο Καπίνο, Άλαν Πουλίδο και Πραξιτέλη Βούρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Μπας Νίλχάουζ που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόμπ Βαν Ντε Βεν και Τσάρλς Σάαπ, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Κέβιλ Μπλομ και Ντάνι Μακίλι, ενώ τέταρτος είναι ο Μάριο Ντικς.
 O αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το OTE Sport 2 HD.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ