ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 3-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.15


Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στον τελικό με την Skoda Ξάνθη, επικρατώντας με 3-1 επί της Ακριτικής ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 27 κατακτήσεις κυπέλλων, ενώ έφτασαν και στο 17ο ντάμπλ στην ιστορία τους.
 Ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με την Ξάνθη να είναι πιο απειλητική στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, όμως μια λάθος αντίδραση του Μπέρτου, έδωσε την ευκαιρία στον Φράνκο Χάρα να νικήσει τον Κυριακίδη και να κλείσει το ημίχρονο με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε έναν Τσόρι Ντομίνγκεζ να ξεχωρίζει και να γίνεται σκόρερ στο 62 έπειτα από μια εντυπωσιακή ενέργεια. Στο 80΄ ο Φορτούνης με εύστοχο χτύπημα φάουλ πέτυχε το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων, ενώ η Ξάνθη μείωσε με τον Καπετάνο στο 87'.  Δίκαιη κατάκτηση του τίτλου από τους ερυθρόλευκους.


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κουκουλάκης
Γκολ: 45΄Χάρα, 62 Ντομίνγκεζ, 80' Φορτούνης-Καπετάνος 87'
Κίτρινες: Κλέιτον (32), Καπετάνος (69)-Μποτία (69), Χάρα (72)
Κόκκινες: Μποτία (90+)

Βοηθοί: Ακρίβος, Αλεξέας Βοηθοί περιοχής: Σπάθας, Παππάς 4ος: Δημητριάδης
Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας (84 Κασάμι), Μαζουακού, Εντιγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Φουστέρ (65΄Φορτούνης), Τσόρι (78 Μήτρογλου), Χάρα.
Ξάνθη (Λουτσέσκου) Κυριακίδης, Μπέρτος (77' Μπαξεβανίδης), Καρυπίδης, Γούτας, Γουάλας, Παπαστεργιανός  (65' Καπετάνος), Ομποντό (77 Βάλτερ), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Λουσέρο, Σολτάνι.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ