Έτοιμοι για την πρόκληση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.9.14


Πρεμιέρα απόψε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Ατλέτικο Μάδριτης η οποία ήταν φιναλίστ στον περσινό τελικό.

Ο προπονητής των Μαδριλένων Ντιέγκο Σιμεόνε χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο ματς στον όμιλο, ενώ σε ότι αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα, τόνισε ότι θα αποφασίσει μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το σύνηθες 4-4-2 με τον Μόγια κάτω από τα δοκάρια, κεντρικά μπακ τους Μιράντα και Γκοντίν, αριστερά τον Γκιγιέρμε και δεξιά τον ΧουάνΦραν. Στην μεσαία γραμμή οι Τιάγκο και Γκάμπι έχουν το προβάδισμα, στα άκρα οι Κόκε και Γκαρσία ενώ στην επίθεση οι Μάντζουκιτς και Χιμένεθ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αρντά Τουράν με τον Γκρίεζμαν.

Από την πλευρά του ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μίτσελ Γκονζάλες τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να προσέξουν τις στημένες φάσεις ενώ αναφορικά με το πλάνο του ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει το δικό του παιχνίδι και δεν θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του αντιπάλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει 4-1-2-2-1. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα η τετράδα Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Ερίκ Αμπιντάλ και Αρτούρ Μαζουάκου. Μπροστά τους και σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Ντέλβιν Εντιγκά με τους Παϊτίμ Κασάμι και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ως πλάγιους εσωτερικούς μέσους ενώ ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ θα είναι πιο προωθημένος. Σε ρόλο κρυφού επιθετικού αναμένεται να βρίσκεται ο Ιμπραϊμ Αφελάι που θα έχει μπροστά του τον Κώστα Μήτρογλου. Θέση στο σχήμα διεκδικούν οι Νταβίντ Φουστέρ και Τζίμι Ντουρμάζ.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού ακόμα θα βρίσκονται οι Μπάλαζ Μέγιερι, Τάσος Αυλωνίτης, Νίκος Βέργος, Χόρχε Μπενίτεζ, Ανδρέας Μπουχαλάκης,  Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Γιαννούλης, Λεάντρο Σαλίνο, Δημήτρης Σιόβας, Δημήτρης Διαμαντάκος και Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπερτίνο Μιράντα και Πάουλο Σοάρεζ. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Μανουέλ Ντε Σόουζα και Χοάο Καπέλα, ενώ τέταρτος είναι ο Αντόνιο Γκοντίνο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports 2.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ