Πρόγραμμα Play Offs 2014

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.4.14


ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα φετινά Play Offs. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων και αναλύουμε τους τέσσερις "μονομάχους".

ΠΑΟΚ
 Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στα Play Off. Ξεκινάει με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ενώ ένα πιθανό θετικό αποτέλεσμα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ανατρέπει το όποιο πλεονέκτημα έχει. Στην συνέχεια παίζει το σούπερ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που μπορεί να τον φέρει σε μειονεκτική θέση. Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αρκετοί παίκτες έχουν βγει οφ και όλη του την ενέργεια θα την δώσει στο ματς του κυπέλλου. Αν κάναμε αυτή την κουβέντα πριν 2 μήνες θα ήταν το φαβορί, τώρα όχι. Επίσης πέρυσι με τον ίδιο μαθητευόμενο προπονητή στον πάγκο, ξεκίνησε με πλεονέκτημα και πήρε την δεύτερη θέση, χάρη στην αστοχία του Ατρόμητου στο Περιστέρι όταν αντιμετώπισε τον Αστέρα. Αν ο Γεωργιάδης παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο που θα ξέρει τι θέλει σε κάθε παιχνίδι, έχει πιθανότητες.

Παναθηναϊκός
   Από πλευράς ετοιμότητας είναι ένα βήμα παραπάνω από τους άλλους. Έχει στο ενδιάμεσο έναν αγώνα κυπέλλου ο οποίος μπορεί να τον επηρεάσει ψυχολογικά. Κρίσημο ματς είναι το δεύτερο στο πρόγραμμα όπου θα πρέπει να νικήσει για να αποδείξει στον ΠΑΟΚ ότι άλλος είναι το αφεντικό στα Play Offs. Στον δεύτερο γύρο έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του όπου θα πρέπει να έχει αποκτήσει διαφορά τεσσάρων πόντων από τον ΠΑΟΚ, διαφορετικά πάει στην Τούμπα για ένα παιχνίδι που κρίνονται πολλά.

 Ατρόμητος
    Αν ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα Play Off θα φανεί από την πρώτη αγωνιστική όπου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αν δεν πάρει την νίκη εκεί, θα έχει πρόβλημα. Στην συνέχεια τα ματς κλειδί είναι στην 3η και 4η αγωνιστική όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Επειδή σε αυτά τα παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο και η φυσική κατάσταση που έχει μια ομάδα, ο Ατρόμητος έχει το πλεονέκτημα εδώ καθώς καιρό τώρα παίζει 1 παιχνίδι την εβδομάδα. Φέτος πιστεύω ότι είναι φιλόδοξος, μπορεί να κάνει την ζημιά.

Αστ. Τρίπολης
  Παραδοσιακά στα Play Off υπάρχει μια ομάδα που παρουσιάζεται σχεδόν αδιάφορη, φέτος ίσως είναι ο Αστέρας αν δεν πάρει τα αποτελέσματα που θέλει τις πρώτες αγωνιστικές. Ο Αστέρας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ως φιλοξενούμενος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου αν καταφέρει να πάρει μια ισοπαλία, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον θεσμό διαφορετικά. Το πρόγραμμα τον ευνοεί να κάνει 2 νίκες στην συνέχεια καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να ξεγράψει κάποιος μια ομάδα που θα έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς στον πρώτο γύρο; Σε καμία περίπτωση, το λιγότερο που θα διεκδικούν οι παίκτες του είναι να παρατείνουν τις διακοπές τους καθώς η προετοιμασία μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική - (30 Απριλίου)
17:00 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
19:15 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική - (4 Μαΐου)

18:15 Αστέρας Τρίπολης -Ατρόμητος
20:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική - (7 Μαΐου)
18:15 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
20:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική - (10 Μαΐου)
18:15 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
20:30 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

5η αγωνιστική -(14 Μαΐου)
17:00 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
19:15 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

6η αγωνιστική – (17 Μαΐου)
20:00 Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ