Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 10 τελικές, 2 δοκάρια και 1 γκολ με το σκορ να είναι ισόπαλο, στην επανάληψη παρουσιάστηκε αγνώριστος, προδόθηκε από τις στημένες φάσεις στα κόρνερ όπου η Παρί Σ.Ζ. πέτυχε 3 τέρματα και μοιραία συνέχισε την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών που τον θέλει να χάνει εντός έδρας στην πρεμιέρα των ομίλων.
 Παρά τις προβλέψεις του ρεπορτάζ που ήθελαν τον Μίτσελ να παρατάσει 11άδα με 2 επιθετικούς και σύστημα 4-4-2, ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να αγωνιστεί με 4-2-3-1 αφήνοντας έξω από το αρχικό σχήμα τόσο τον Κώστα Μανωλά, όσο και τον Χαβιέ Σαβιόλα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα εκρητικό ξεκίνημα με τον Βάις να σημαδεύει στο δοκάρι μόλις στο 1ο λεπτό ενώ δοκάρι βρήκε και το σουτ του Φουστέρ λίγο αργότερα. Η Παρί παρατάχθηκε με 4-3-3 και κατάφερε να προηγηθεί στο 19' με τον Καβάνι, κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός απάντησε σχετικά γρήγορα, όταν ο Βλάντι Βάϊς πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με προσωπική ενέργεια κάνοντας ότι ήθελε τους Μαρκίνιος και Σίλβα.
 Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός άσκησε πίεση σε ολόκληρο το γήπεδο, μην αφήνοντας περιθώρια στους πρωταθλητές Γαλλίας να κάνουν παιχνίδι.
 Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, οι παίκτες του Ολυμπιακού σαφέστατα καταβεβλημένοι  από την προσπάθεια του πρώτου μέρους, οπισθοχώρησε και έδωσε μέτρα στην μεσαία γραμμή στην Παρί Σ.Ζ ενώ παράλληλα ο Λοράν Μπλαν άλλαξε την διάταξη της ομάδας του, προσαρμόζοντας την σε αυτή του Ολυμπιακού ενώ πέρασε τον Λαβέζι στην θέση του Λούκας Μόουρα. Η Παρί πέτυχε το δεύτερο της γκολ στο 69' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λαβέζι και κεφαλιά του Μότα, ενώ πριν προλάβουν να ανασυνταχθούν οι ερυθρόλευκοι, οι Παριζιάνοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ με πανομοιότυπο τρόπο, πάλι με κόρνερ, πάλι με εκτέλεση από τον Λαβέζι και πάλι με κεφαλιά του Μότα. Στο 82' η Παρί κέρδισε πέναλτι με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να ανατρέπεται από τον Σάμαρη, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Χιμένεθ, νίκησε τον Σουηδό και μάλιστα με διπλή απόκρουση. Τον επίλογο του ματς έγραψε το τέταρτο γκολ της Παρί, για τρίτη φορά από εκτέλεση κόρνερ και αυτή την φορά ήταν στο 86'ο λεπτό όταν ο σκόρερ Μότα που εκτέλεσε το κόρνερ και τον Μαρκίνιος να παίρνει την κεφαλιά.
 Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου καθώς έδειξε σπουδαία στοιχεία ομάδας που έχει την κατοχή στην έδρα της ακόμα και σε τόσο υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να βελτιώσει τις αντιδράσεις του στις εκτελέσεις των στημένων αλλά και να κάνει καλύτερη κατανομή των δυνάμεων.


Σκόρερ: Καβάνι 19', Βάις 25', Μότα 69', 73', Μαρκίνιος 86'
Διαιτητής: Μπριν (Γερμανία)
Βοηθοί: Μπορσχ (Γερμανία), Λουπ (Γερμανία)
Κίτρινες: Μπόνγκ 30'

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μετζανί, Σιόβας, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Ντομίνγκεζ (60’ Κάμπελ), Βάις (84’ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (74’ Σαβιόλα), Μήτρογλου.


Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιριγκού, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μάξγουελ, Ματουιντί, Μότα, Βεράτι (77’ Ραμπιό), Λούκας Μόουρα (46’ Λαβέτσι), Καβάνι (89’ Μενέζ), Ιμπραϊμοβιτς.






ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ