Ο ΣΑΒΙΟΛΑ και οι άλλοι.... (videos)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.7.13


Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό που βρίσκεται μια ανάσα από την συμφωνία με τον Χαβιέ Σαβιόλα. Σύμφωνα με πληφορορίες από ΜΜΕ Βραζιλίας και Ισπανίας, ο Αργεντίνος σούπερσταρ απέρριψε την πρόταση της Σάντος και είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Από εχθές βρίσκεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή όπου σήμερα θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει περίπου 2εκάτ. ευρώ για κάθε χρόνο με τους ερυθρόλευκους να του προσφέρουν 1.5εκάτ, δίχως να συμπεριλαμβάνονται ειδικά πριμ και μπόνους επίτευξης στόχων που φτάνουν το ποσό που θέλει ο 31χρόνος επιθετικός. Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία των ερυθρολεύκων εφόσον ολοκληρωθεί.


Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γαλλική Νανσί για την απόκτηση του 24χρόνου ακραίου μεσοεπιθετικού Γιοχάν Μολό. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Γαλλική ομάδα με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει καλή επικοινωνία με τις δυο πλευρές και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και να μεταγραφεί ο Μολό στον Ολυμπιακό.



Πέραν του Μολό, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του και τον κεντρικό αμυντικό της Μονακό, Κάρλ Μεντζανί. Ο 28χρόνος αμυντικός ενδέχεται να αποκτηθεί με μεταγραφή που θα φτάσει το 1.5εκάτ. ευρώ, δίχως να αποκλείεται ο δανεισμός με οψιόν.



Τέλος, σχεδόν βέβαιη είναι η συμφωνία με την Σαραγόσα για τον δανεισμό του 27χρόνου γκολκίπερ Ρομπέρτο Χίμενεθ Γκάγκο. Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν μέρος του συμβολαίου του Ρομπέρτο καθώς και ένα ποσό για τον δανεισμό στην εταιρεία που ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ