Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ο Λούκας Περέθ και ο Νίκος Σπυρόπουλος.
Σε ότι αφορά τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην συνέχεια πέταξε στην Βιέννη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Λούκας Περέθ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην συνέχεια ταξίδεψε στην Βιέννη.

Κινητικότητα υπήρξε και στα υπόλοιπα μεταγραφικά του δικεφάλου του Βορρά. Για το όνομα του επιθετικού την τελευταία εβδομάδα υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον για τον Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ελεύθερος και έχει δεχθεί πρόταση ύψους 4.5εκάτ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2016, οπότε μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα. Μια ακόμα περίπτωση που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτή του Μπάρος της Μπάνικ Οστράβα. Ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και την περίοδο του Ιανουαρίου ενώ τον παίκτη διεκδικεί η Μπούρσασπορ, η οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τον Τζιμπούρ.
 Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να προσθέσει στο δυναμικό του έναν ακόμα Έλληνα διεθνή. Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη ο οποίος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Πάρμα και ο Ιταλικός σύλλογος σκοπεύει να τον δανείσει καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2017. Προς το παρών προτεραιότητα για τον 23χρόνο επιτελικό μέσο είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ