Τότεναμ - Παναθηναϊκός 3-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.12.12


Την ήττα γνώρισαν οι πράσινοι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ολοκλήρωσαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν. Οι παίκτες του Ρότσα ήθελαν την νίκη απέναντι στους "πετεινούς" για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως παρά την καλή τους εμφάνιση, δεν τα κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29' με τον Αντεμπαγιόρ και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι. Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι να ρισκάρουν, κατάφεραν να ισοφαρρήσουν με τον Ζεκά στο 54' ενώ στην συνέχεια πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες όμως η κεφαλιά του Ντέμπσεϊ στο 76' και ο το πλασέ του Ντεφό στο 83' σφράγισαν την νίκη για την Αγγλική ομάδα.

Τότεναμ (Βίλας Μπόας): Φρίντελ, Βερτόνγχεν, Νόουτον, Γουόκερ Κόλκερ, Ντέμπσεϊ(80’ Σίγκουρτσον), Λένον(86’Λίβερμορ), Σάντρο, Κάρολ(75’Ντεμπελέ), Αντεμπαγιόρ, Ντεφόε

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σο(60’ Χριστοδουλόπουλος), Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ(78’ Πετρόπουλος)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ