Αναμονή για Γκρέκο και ενδιαφέρον για Σούσο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.7.12


Έπειτα από την αρνητική κατάληξη που είχε η υπόθεση με τον Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ (υπέγραψε στην Σάντος) αλλά και την τροπή που έχει πάρει το θέμα με τον Άλαν Ρουϊς (ο Ολυμπιακός ζήτησε να δοκιμάσει τον παίκτη κάτι που βρίσκει αντίθετο τόσο την Χιμνάσια Λα Πλάτα όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή), οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην περίπτωση του Λεάντρο Γκρέκο, τον ποδοσφαιριστή της Ρόμα και περιμένουν την απάντηση της Ιταλικής ομάδας για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Η Ιταλική ομάδα προτιμά την πώληση του και μάλιστα πιέζει την πλευρά του παίκτη να δεχθεί την πρόταση της Πεσκάρα, η οποία προσφέρει περίπου 500.000€. όμως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο champions League με τους ερυθρόλευκους.

Η περίπτωση του 19χρόνου χαφ της Λίβερπουλ, Σούσο φέρεται πως ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους που θέλουν να ενισχύσουν την νεανική ομάδα από τα τμήματα υποδομών λόγο της συμμετοχής της στο Next Gen Series. Την πλευρά του ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο Χάουμε Φερέρ ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να προτείνει τον παίκτη στους ερυθρόλευκους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ θα υπάρχει συμφωνία, ωστόσο δεν αποκλείται να υπάρχει και πρόταση για συνιδιοκτησία του 19χρόνου άσσου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα σε Ελληνική εφημερίδα, υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τις δυο πλευρές κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ