Μεταγραφική βόμβα την ύστατη στιγμή ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αλεξάντερ Χλέμπ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο 31χρόνος Λευκορώσος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους ερυθρόλευκους όμως δώθηκε δανεικός από τους Καταλανούς στην Βόλσφμπούργκ. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν για δυο ακόμα χρόνια.
Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ως Λευκορώσσος ο Χλεμπ λογαριάζεται ως ξένος κάτι που σημαίνει πως είτε θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Μόνχε, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να μεταγραφεί σε κάποιο σύλλογο, είτε να παραχωρηθεί δανεικός ο Φέισα.


Φήμες και για Καζίμ
Από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ επιβεβαίωναν χθες πως υπάρχουν επαφές και με δεύτερο ποδοσφαιριστή δίχως να αποκαλύπτεται όνομα. Καλά διασταυρωμένες πηγές τόσο από την Τουρκία όσο και από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς ή Καζίμ Καζίμ της Γαλατάσαραϊ. Ο 25χρόνος μεσοεπιθετικός αν τελικά επισημοποιηθεί το ενδιαφέρων των ερυθρολεύκων, θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς 900.000ευρώ για το καλοκαίρι.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ