Σύντομα οι πρώτες αφίξεις στον Πειραιά.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.6.11

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά των ερυθρολεύκων. Οι Πειραιώτες έχουν συγκεκριμενοποιήσει τους πρώτους στόχους τους και αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις. Συγκεριμένα πρόκειται για τους Ιβάν Μαρκάνο και Φράνκο Κοστάντσο, αλλά και του Κώστα Φορτούνη ο οποίος αναμένεται να παραμείνει ένα χρόο δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Σε ότι αφορά τον Μαρκάνο, ο παίκτης θεωρείται εδώ και καιρό κλεισμένος ενώ αξιοσημειώτο είναι πως έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Βιγιαρεάλ θα αξιώσει 300χιλ. ευρώ για τον δανεισμό του, οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή φτάνουν τις 500χιλ. ευρώ ενώ θα υπάρχει και οψίον αγοράς ύψους 1,5 εκάτ.
Για τον τερματοφύλακα της Βασιλείας, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει για ένα ποσό που φτάνει το 1εκάτ. και απομένει η συμφωνία και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις, με τον Κολομβιανό Σάντσες αν και οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή, υπάρχει χάσμα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βαλενσιέν με τους Γάλλους να αξιώνουν 4εκάτ. ευρώ την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 2.5. Επιπροσθέτως οι δηλώσεις του μάνατζερ του Κολομβιανού, πως ο παίκτης θα αποφασίσει μετά το Κόπα Αμέρικα δεν αρέσουν στους ερυθρόλευκους που επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τον παίκτη και αναμένεται να ασχοληθούν και με άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Εμβουεμπά της Λοριάν ή του Κόκερ που μένει ελεύθερος από την Άστον Βίλα. Φήμες από Ιταλία αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις περιπτώσεις Μουντάρι και Σισόκο.
Στασιμότητα υπάρχει και στο θέμα του οργανωτικού μέσου, με το ενδιαφέρων των ερυθρολεύκων για τον Πίζαρο να έχει εξασθηνήσει καθώς σύμφωνα με την άποψη του τεχνικού διευθυντή Εντουάρντο Μασία, πρόκειται για δαπανηρή μεταγραφή για έναν παίκτη 32 ετών και επικρατεί η άποψη πως μπορεί να βρεθεί με τα ίδια χρήματα ποδοσφαιριστής με μεγαλύτερη προσφορά σε διάρκεια χρόνου.
Τέλος δημοσιεύματα από την Γερμανία, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την τον Παραγουανό επιθετικό Νέλσον Βαλντέζ, ποδοσφαιριστή που χαίρει τις εκτίμησης του Ερνέστο Βαλβέρδε και του τεχνικού επιτελείου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ