Έκλεισε Κάταϊ, ψάχνεται και για "μπαμ"...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.11

Σε συμφωνία φέρονται να έχουν έρθει οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων για την απόκτηση του 20χρόνου επιτελικού μέσου Αλεξάνταρ Κάταϊ. Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίζει περί τα 1.2εκάτ. ευρώ. Ωστόσο με την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φεϊσα, ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει τις θέσεις ξένων στο ρόστερ του και αναμένεται να παραχωρήσει ως δανεικό κάποιον από τους Λεάντρο, Βάντερσον, ενώ στην περίπτωση απόκτησης και του Κάρλος Σάντσες θα πρέπει να αποχωρήσει και άλλος ποδοσφαιριστής.

Δείτε φάσεις με τον Κάταϊ


Κοντά σε Σάντσες
Για την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν την εβδομάδα που έρχεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την προσφορά τους και υπάρχει κοινό σημείο επαφής με την Βαλενσιέν για την απόκτηση του διεθνούς Κολομβιανού μέσου.

Ψάχνεται για Βόμβα
Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει την περίπτωση μιας μεταγραφής που θα κάνει αίσθηση στον κόσμο. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Γιοβάνοβιτς και Ντιέγκο αλλά και των Αρτέτα, Ντενίλσον, προς το παρών βέβαια δεν υπάρχει κάποια επαφή με ποδοσφαιριστή όπως τονίζουν από την ΠΑΕ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ