Αποτελέσματα 28ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.4.07

Και μαθηματικά στέθηκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός έπειτα από την νίκη του με 3-1 απέναντι στην Κέρκυρα κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο το 10ο πρωτάθλημα στα τελευταία 11χρόνια. Την έξοδο στο Champions League σιγούρεψε και η ΑΕΚ έπειτα από την εκτός έδρας νίκη στην Νίκαια ενώ στην ουρά της βαθμολογίας στην Β' Εθνικ φαίνεται να καταλλήγει εκτός του ήδη υποβιβασμένου Ιωνικού και το Αιγάλεω που έχασε εντός έδρας από τον Γηραιό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1
Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν εύκολα της Κέρκυρας με 3-1 παίζωντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με σκόρερ τους Ριβάλντο 3, Τζόρτζεβιτς και Καστίγιο στέφθηκαν και τυπικά πρωταθλητές.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ 1-5
Η ΑΕΚ πέρασε και από την Νίκαια με 5-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον Άρη αύξησε την διαφορά από τους "πράσινους στους εννιά βαθμούς και εξασφάλισε την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ ο Λυμπερόπουλος (74', +90') που έφτασε τα 18 και ετοιμάζεται να χρισθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, δύο ο Καμπάνταης (62', 90') και ένα ο Καφές (22'). Για τον Ιωνικό ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Ονουάτσι (34').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-1
Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ φώναξαν οι λιγοστοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, μόλις ο κ.Τσίκινης σφύριξε το ματς που βρήκε τον Αρη να παίρνει «διπλό» Ευρώπης κόντρα στον Παναθηναϊκό.Χρυσός σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» η αλλαγή του Κίκε Ερνάντεθ, Ροζέριο Μπελέμ που στο 90’ λύτρωσε την ομάδα του και τις αύξησε τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
Ο Ηρακλής νίκησε μέσα στο Αιγάλεω 0-1 το "Σίτι" και πήρε παράταση ζωής στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο "Γηραιός" παίζοντας για την ιστορία του είχε χρυσό σκόρερ τον Πρίττα ο οποίος με προβολή χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Το Αιγάλεω πολύ δύσκολα πλέον δε θα συνοδεύσει τον Ιωνικό στη Β'Εθνική.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 3-1
Ο Πανιώνιος, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ με 3-1 (Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Μάκος-Γιασεμάκης) και είναι πολύ κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο.

ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ 4-1
Ένα μεγάλο βήμα στην υπόθεση σωτηρία έκανε η ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε πολύ εύκολα στην έδρα της με 4-1 τον ΟΦΗ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο επιθετικός των Ακριτών, Σταύρος Λαμπριάκος, που σκοράρε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Καλαμαριά πήρε...φωτιά. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα ολοκληρώσει χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς μετά τη νίκη με 1-0 επί του αδιάφορου Ατρόμητου, "σφράγισε" και τυπικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 2-0
Δυο στροφές πριν το τέλος της Super League ο Εργοτέλης τα κατάφερε να εξασφαλίσει τη παραμονή του. Νατσέφσκι στο 29' και Κένεντι στο 45' ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67
2. ΑΕΚ 61
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 52
4. ΑΡΗΣ 43
5. ΠΑΟΚ 42
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 42
7. ΟΦΗ 39
8. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 36
9. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 35
10. ΞΑΝΘΗ 35
11. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 34
12. ΛΑΡΙΣΑ 32
13. ΚΕΡΚΥΡΑ 31
14. ΗΡΑΚΛΗΣ 29
15. ΑΙΓΑΛΕΩ 27
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 4


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ