Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.3.07


Δεν μας είπε ο Ντίμιτρι, τα χρήματα που έταξε θα τα δώσει cash ή με επιταγή;





Μεγάλο σοκ έπαθε ο Σωκράτης από την σουϊτα, όταν έβλεπε τα πρόσφατα ματς του γαύρου. Γι' αυτό αποφάσισε να κάνει μεγάλες μεταγραφές. Στην περίπτωση του Ντούντου ήταν και θέμα τιμής, δεν μπορεί να πετάγετε κοτζάμ Σέλουκ και να σου λέει, πως δεν πρόκειται να στον πουλήσει η ΤΣΣΚΑ ποτέ, και ότι θα βάλει και 500.000χιλιάρικα από την τσέπη του για να γίνει η μεταγραφή. Τελικά δεν μας είπε ο κύριος Σέλουκ, τα 500.000 με μετρητά θα τα σκάσει ή με επιταγή;

Πολιτικοί λένε πως ήταν οι λόγοι που βγήκαν τα άπλητα και τα χρωστούμενα του Ντέμη στον τύπο. Κάποιες γλώσσες λένε πως ετοιμάζεται παρέα με την Δέσποινα να κατέβουν σε εκλογές με το ΠΑΣΟΚ και γι΄αυτό το λόγο έχουν να ακούσουν πολλά ακόμα.

Η πλάκα θα είναι ο Κόκκαλης να βάλει και άλλο στοίχημα τώρα με τον αγαπησιάρη τον Βάγκνερ. Ο έτερος Βραζιλιάνος είδε πόσα θα παίρνει το κολητάρι του και γουστάρει τον ήλιο της Ελλάδας. Δύσκολη περίπτωση όμως γιατί όπως μαθαίνω, και περισσότερα φράγκα θα θέλει η ΤΣΣΚΑ για την μεταγραφή του και ο ίδιος αξιώνεται κοντά στα 3 χαρτιά το χρόνο, δύσκολο εκτός αν πέσουν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.


Πάντως ο Βάζελος θα καταλήξει στον Ντούσαν, μόνο αν φάει χυλόπιτα από όλους τους άλλους. Θα δείτε πως σε λίγο το επόμενο φλέρτ θα είναι με τον Έκτορ Κούπερ.

Ο Πέτριτς είναι ο διακαής πόθος του Σερ Τάκη, Ο Κροάτης σέντερ φορ ταιριάζει γάντι στον γαύρο γιατί και "μυρωδιάς" είναι και σε καλή ηλικία είναι και Ελληνίδα σύζηγο έχει που κάνει γρι να έρθει στο Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι πως ο παίκτης θέλει να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Ελβετίας και δεν πολύγουστάρει Ελλάδα. Για να δούμε όμως, πέρισυ του Πόλγκα χάλασε λόγο συζήγου, λέτε φέτος του Πέτριτς να ισιώσει λόγο συζήγου;

Ο Μουνιόθ την έχει πάρει την απόφαση του και ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιβιρική. Κατάλαβε ο άνθρωπος πως στην Ελλάδα το να κερδίζεις 10 ματς σερί και να χάνεις το 11ο σε κάνει από υπεράνθρωπο σε υπάνθρωπο και είναι κάτι που δεν τον γουστάρει ο Βίκτωρ. Επίσης στην Ισπανία δεν έχει και Βέλιτς, αυτό που το πάτε;

Έτρεξαν όλοι να μαντέψουν τον λόγο που ο Νέρι είπε όχι στον Χούγκο. Μάλιστα πρόλαβαν την είδηση και είπαν πως θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Π@π@ρι@ σας λέω εγώ. ο Νέρι δεν γουστάρει να φύγει από Ελλάδα αυτή την εποχή, όχι να παίξει στην Εθνική, τον χαλάει το ταξίδι γιατί όπως μαθαίνω είχε τις σχετικές γκρίνιες από το έταιρον ήμισυ.

Βεβαίως και τον ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκος τον Σκαλόνι, εάν και εφόσον σκάσει τα περισσότερα από τους άλλους και παίξει Champion's League. Εσείς τι λέτε, θα γίνει τελικά η μεταγραφή;

Το δεξί μπακ της Εσπανιόλ κοιτάζει ο Φερέρ, αν είναι σαν το περσινό αριστερό (Ντομί με λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε), έπιασε από σβέρκο ο προφέσορας. Όσον αφορά για τον Ισιδόρο απλά ξεχάστε το, 21 ετών παλικάρι, ταλαντούχο και εξελισσόμενο δεν αφήνει την Πριμέρα Ντιβιζιόν για την Σουπερλίγκα.

Μπούκα έκαναν πάλι οι Παοκτζήδες στην συνέλευση του ΠΑΟΚ, ακόμα ο Βεζυρτζής με τον Οικονομίδη δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται. Και τσιγάρα να πάνε να πάρουν από το περίπτερο, λόγο στους παοκτζήδες πρέπει να δώσουν.

Τι συμβαίνει με τις θλάσεις στην ΑΕΚ; φταίει ο Φερέρ, φταίνε οι Θρακομακεδώνες; Φταίει η σκληρή προπόνηση ή κακή προετοιμασία; η κακή αποθεραπεία; Πάντως ο Καφές από τον Γαύρο που ήταν ήρθε και τραυματίστηκε, πρόσφατα και ένας 18χρόνος πιτσιρικάς από τα εφηβικά έπαθε κάταγμα στην ποδοκνημική και θα μείνει 3 μήνες εκτός γηπέδων.

Και για ποιόν λόγο βρε παλικάρια να φύγει ο Μουνιόθ για να έρθει ο Μπάγιεβιτς; Εδώ ο Τζίγγερ κράτησε τον Μαλεζάνι, όταν έχασε ένα πρωτάθλημα και έφαγε 16γκολ σε έξι αγώνες στο Champions League. Ο Μουνιόθ τον πείραξε;


Ο Ερόλ Μπουλούτ ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί κόντρες και αντιπάθειες γιατί έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται να συνεχίσει για τρίτο χρόνο στο λιμάνι, εκτός από τα λογάκια που είπε για τον Αντώνη καθώς μαθαίνω, ψάχνεται να επιστρέψει στην Γερμανία.

Στόχος των φανατικών βάζελων είναι ο Νασίφ Μορίς. Ο ΝοτιοΑφρικανός αμυντικός κυκλοφορεί με συνοδεία

Ξεχάστε την περίπτωση του Κλάζνιτς. Ο Κροάτης που έπαιζε σοβαρά για τον Γαύρο, θα κάνει δεύτερη επέμβαση στα νεφρά γιατί το πρώτο μόσχευμα που ήταν της μητέρας του δεν το δέχθηκε ο οργανισμός του, το δεύτερο θα είναι το αδερφού του. Σιδερένιος!

Γνωστός μάνατζερ που κυκλοφορεί στην πιάτσα λέει πως οι παίκτες που κοιτάζει ο Ντέμης με τον Φερέρ κατά Τσεχία και Σλοβακία μεριά, κοστίζουν κοντά στο μύριο έκαστος. Λέτε τελικά να συμβιβαστεί με τον Μακρίδη;

Ο πιο εύκολος στόχος για τον σέντερ φόρ στον Γαύρο είναι ο Μπαϊανο, καλή περίπτωση και δίχως πολλά χρήματα. Οι προεδρικοί όμως γουστάρουν τον Τόμασον, ο Σερ Τάκης τον Κροάτη που δεν του κάθεται και ο πρόεδρος γουστάρει έναν επιθετικό τύπου Ριβάλντο. Θέλει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, θα βλέπει το πλεχτό συχνά και θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Γι΄αυτό ο πρόεδρος θέλει πολύ τον Μιλίτο, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη ιστορία, δυσκολότερη από την περίπτωση του Ζάχοβιτς.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ