ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.11.14


Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες αναφορικά για τον αγώνα στο Τορίνο όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Γιουβέντους.
Στην συνέντευξη τύπου ο Μίτσελ ρωτήθηκε πως σαν ποδοσφαιριστής είχε ηττηθεί με την φανέλα της Ρεάλ και είχε αποκλειστεί και αν αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως ρεβάνς. Η απάντηση του Μίτσελ ήταν πως δεν έχουν σχέση τα παιχνίδια αυτά, ενώ ανέφερε πως δεν θέλει να μιλά για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν, πάντα κάποιος έρχεται με την ελπίδα ότι τα πάντα θα είναι διαφορετικά συμπλήρωσε.

 Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι αναμένεται να παρατάξει την Γιουβέντους με 3-5-2. Φαβορί για την ενδεκάδα είναι οι Μπουφόν στην άμυνα εφόσον ο Ογκμπόνα ξεπεράσει το πρόβλημα του θα πλαισιωθεί από τους Κιελίνι και Μπονούτσι, πλάγια μπακ οι Λίχτστάινερ με τον Ασαμόα, στην μεσαία γραμμή οι Βιντάλ, Πίρλο, Πογκμπά με τους Περέιρα και Μαρκίζιο να διεκθικού θέση, ενώ στην επίθεση το δίδυμο Τέβες και Μοράτα.

Από την πλευρά του ο Μίτσελ Γκονζάλεζ αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα που είχε στον αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης. Έτσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα η τετράδα των Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Έρικ Αμπιντάλ, Αρτούρ Μαζουακού στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Γιάννης Μανιάτης, Ντέλβιν Εντιγκά και Παϊτίμ Κασάμιμ, σε ελεύθερο ρόλο ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και προωθημένος ο Κώστας Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Νταβίντ Φουστέρ κάτι που σημαίνει πως ο Μίτσελ θα επιλέξει να παίξει είτε δίχως τον Παϊτίμ Κασάμι, είτε δίχως τον Εντιγκά, αλλά και ο Ιμπραϊμ Αφελάι στην περίπτωση που επιθυμεί ένα πιο ευέλικτο σχήμα με τον Ολλανδό στην κορυφή αντί του Κώστα Μήτρογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαϊκλ Μάλαρκι και Ντάρεν Καν, επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Άντονι Τέιλορ και Κέβιν Φρέντ, ενώ τέταρτος ο Στήβεν Τσάιλντ.
Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports 2.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ