Τελικός Europa League: Σεβίλλη - Μπενφίκα 0-0 (4-2 πεν)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.5.14


Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο φετινός τελικός του Europa League που διεξήχθει στο Τορίνο μεταξύ της Ισπανικής Σεβίλλης και της Πορτογαλικής Μπενφίκα, η οποία ήταν η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Ήρωας του αγώνα για τους Σεβιλλιάνους ήταν ο τερματοφύλακας Μπέτο, ο οποίος απέκρουσε 2 πέναλτι. Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Μπενφίκα, είχε την κατοχή δίχως όμως να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην εστία της Ισπανικής ομάδας. Στα πέναλτι άνοιξε το σκορ ο Λίμα, στην συνέχεια ευστόχησε ο Μπακά, ο Μπέτο απέκρουσε το σουτ του Καρντόσο, ο Μ'μπιά πέτυχε το δεύτερο γκολ της Σεβίλλης, ο Μπέτο απέκρουσε το πέναλτι του Ροντρίγκο, Ο Κόκε ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι, ο Λουίζάο μείωσε και το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γκαμέιρο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Καρίσο, Μ'Μπιά, Ράκιτιτς, ΧΑ Ρέγες (78' Μαρίν) (104' Γκαμεϊρό), Βιτόλο (110' Φιγκέιρας), Μπάκα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Όμπλακ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα (99' Όσκαρ Καρντόσο), Ρούμπεν Αμορίμ, Αντρέ Γκόμες, Σουλεϊμάνι (25' Αντρέ Αλμέιδα), Γκαϊτάν, Ροντρίγκο, Λίμα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ